Melyik a jó bentlakásos kutyaiskola?
Akkor is jobban járna egy házhoz járó kiképzővel.
Van kiképző ismerősöm, rendszeresen foglalkozik problémás kutyákkal is. Ő szinte bármit meg tud csinálni a kutyákkal - rendszeresen ki is akasztja a gazdikat, hogy a hisztis p... kutyájuk nála tud viselkedni, de amint visszakerül a gazdihoz az irányítás, ugyanaz a műsor megy. Ez azzal magyarázható, hogy a gazdi nem tud megfelelően kommunikálni a kutyával, nem olyan a testbeszéde stb. Illetve a kutyák pontosan meg tudják tanulni, hogy kinél mit szabad csinálni (ahogy a kisgyerek is megtanulja, hogy a nagyinál lehet csokitortát vacsorázni, de otthon nem).
Amit találtál az szarnak pofon, ezek kölyköket képeznek éles ÖV kutyának, közük nincs a rehabilitációhoz.
Én a strázsát tudom ajánlani, 5 hét bentlakással 100ezer ft. Amit.linkeltél annál 1 hónap(4hét) 150ezer.
Ez pesten van nemtudom az mennyire jó nektek.
Amúgy egyetértek az előzővel, jobb lenne egy házhoz kijáró tréner. Az a baj, hogy nemcsak a kutyát, a gazdit is képezni kell. Hiaba viszitek suliba draga pénzért, ha aztán a neni nem megfelelően kezeli vissza fognak térni a problémás viselkedési formák.
A videón lévő kutya egy ösztönpróbán van és az lenne a legjobb viselkedés, ha ráfogna a csibészre.
Viszont szerintem már a kitartó ugatása és az, hogy nem bújik el pl a kocsi mögé, már eltántoritana egy betörőt(hacsak nem úgy készül, hogy 0. lépésként lemérgezi a kutyát)
Azért akartok egy halom pénzt kiadni, hogy ha valaki belép a bácsihoz, a kutya nekimenjen?
Ezt a problémát inkább háznál szokták orvosolni, nem pedig egy full idegen helyen, egy bentlakásos suliban, ahol amúgy nem elfogadható viselkedés a kutyától, ha másik kutyára vagy emberre támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!