Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megevette tavatta...

A kutyám megevette tavatta zsírt az udvarról. Lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Már hányt, mikor megtudtam, hogy mi történt, csináltam neki rizset és pirított kenyeret, úgy hallottam ez segít neki. Van még valami, amit tehetek érte?
2018. márc. 29. 21:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
93%

Nem játszottam, én tényleg nem tudtam.

Arra asszociáltam, hogy mi az elírás, eszembe se jutott, hogy a tavatta a zsírhoz kapcsolódik, egy zsírfajta.

De tényleg utólag én is jót derültem ezen, amit mi produkáltunk nem szándékosan:D

2018. márc. 30. 00:43
 32/34 anonim ***** válasza:
79%

Abból, hogy "rizset", gondoltam rá, hogy valami tájnyelvi szó is keveredhetett a kérdésbe, de nem is álmodtam róla, hogy van ilyen a magyar nyelvben, hogy tavatta, úgyhogy mégiscsak annál a variációnál maradtam, hogy biztos többszörös elgépelés, de annyira, hogy már érthetetlen.

Mellesleg jól tippelek, hogy Erdélyben használják a szót? (Merthogy a "rizset" is ott szokott előfordulni, ha jól tudom.)

2018. márc. 30. 07:08
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

#30-as, a legjobb barátom erősen diszlexiás, elég edzett vagyok, de én sem értettem

Az volt a gond, hogy az "avatta" szóról sosem hallottam, azt hittem az is elírás

2018. márc. 30. 13:10
 34/34 anonim ***** válasza:
79%

*tavatta

A telefonom se ismeri :D

2018. márc. 30. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!