A kutyám megevette tavatta zsírt az udvarról. Lehet valami baja?
Hallod, engem is valóban a tiszta jó szándék hajtott, de mire feladtam a dekódolás, már írtak 20-an :'D
A hányással reméljük hogy kipakolta, továbbiakban figyeld, ha letört, bágyadt, hány, vagy más baj van, akkor mindenképp nézesd meg dokival.
Lehet hülye vagyok, de még mindig nem értem, mi az a megevette tavatta zsír.
De a belekötöttök és a basszátok meg se passzol.
A kutyám megette a tavatta zsírt. Az egy olyan fajta zsír, amit az autókhoz használnak :)
Remélem megoldottam a rejtvényt.
Aha, tényleg, bár nemigen lehet közismert ez a szóhasználat, de valóban megemlítik pár helyen, például találtam egy ilyet: "piros gépzsírnak (népiesen tavatta zsír)"
Most, hogy kiderült, hogy gépzsírt evett a kutya, beszélhetünk arról, mérgező-e. Szerintem nem nagyon, de a hányás-hasmenés az várható. Egy helyen találtam egy lítiumos gépzsír biztonsági adatlapban, hogy az alapjául szolgáló hidrogénezett nehéz naftén párlatok orális LD50-je patkányra 5g/ttkg, nem tudom, mekkora a kutyád és mennyit evett.
Remélem a blöki jól van.
U.i: sírva röhögtem a kommenteken :D A kérdésnek a fő oldalon én is nekifutottam párszor aztán kínomba inkább megnyitottam, hogy többet tudjak meg :D
De kérdező azért el kell ismerd hogy ez a hottentotta beszéd meg amikre asszociáltak a válaszolók baromi vicces volt. :D
A kutyusodnak meg jobbulást, remélem nem lesz semmi baja a gépzsírtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!