Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megevette tavatta...

A kutyám megevette tavatta zsírt az udvarról. Lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Már hányt, mikor megtudtam, hogy mi történt, csináltam neki rizset és pirított kenyeret, úgy hallottam ez segít neki. Van még valami, amit tehetek érte?
2018. márc. 29. 21:40
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Hallod basszátok meg 😂 Oké, hogy elírok egy rohadt szót, de hogy egy létező zsír fajta nevébe is belekötöttök.. Bár én is csak ma hallottam róla először. A kutyám is, csak ő most nincs olyan vicces állapotban, mint egyesek erre :)
2018. márc. 29. 22:15
 22/34 anonim ***** válasza:
93%
Hallod, a belekötöttök már megint nem stimmel! :)))
2018. márc. 29. 22:22
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, engem is valóban a tiszta jó szándék hajtott, de mire feladtam a dekódolás, már írtak 20-an :'D

A hányással reméljük hogy kipakolta, továbbiakban figyeld, ha letört, bágyadt, hány, vagy más baj van, akkor mindenképp nézesd meg dokival.

2018. márc. 29. 22:33
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hülye vagyok, de még mindig nem értem, mi az a megevette tavatta zsír.

De a belekötöttök és a basszátok meg se passzol.

2018. márc. 29. 22:40
 25/34 A kérdező kommentje:

A kutyám megette a tavatta zsírt. Az egy olyan fajta zsír, amit az autókhoz használnak :)

Remélem megoldottam a rejtvényt.

2018. márc. 29. 22:42
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tényleg, bár nemigen lehet közismert ez a szóhasználat, de valóban megemlítik pár helyen, például találtam egy ilyet: "piros gépzsírnak (népiesen tavatta zsír)"

Most, hogy kiderült, hogy gépzsírt evett a kutya, beszélhetünk arról, mérgező-e. Szerintem nem nagyon, de a hányás-hasmenés az várható. Egy helyen találtam egy lítiumos gépzsír biztonsági adatlapban, hogy az alapjául szolgáló hidrogénezett nehéz naftén párlatok orális LD50-je patkányra 5g/ttkg, nem tudom, mekkora a kutyád és mennyit evett.

2018. márc. 29. 22:44
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2018. márc. 29. 22:47
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Remélem a blöki jól van.

U.i: sírva röhögtem a kommenteken :D A kérdésnek a fő oldalon én is nekifutottam párszor aztán kínomba inkább megnyitottam, hogy többet tudjak meg :D

2018. márc. 29. 23:12
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező azért el kell ismerd hogy ez a hottentotta beszéd meg amikre asszociáltak a válaszolók baromi vicces volt. :D

A kutyusodnak meg jobbulást, remélem nem lesz semmi baja a gépzsírtól.

2018. márc. 29. 23:21
 30/34 anonim ***** válasza:
16%
Mekkora intelligenciája van itt a felhasználóknak...még a hülye is látja, hogy a kérdező alapvetően nem ír rosszul, de azért oldalakon keresztül játsszák a szellemi fogyatékost, mint akik még nem láttak volna elgépelést. Az meg csak hab a tortán, hogy lényegében a saját műveletlenségükön élcelődtek, mert fogalmuk sem volt mi az a tavatta zsír. A "belekötöttök" pedig már szándékos volt gondolom, utalva a magas szellemi szintre..
2018. márc. 30. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!