Hogy szoktassam rá a mopszomat, hogy megtörölje a lábát miután bejött az udvarról?
Most ezt miért kellett?
Le van szőnyegezve a folyosó és majd ha latyak lesz nem akarom,hogy mindent össze sározzon.
Hááát, ez sem semmi!
Miért ne mossa meg rögtön?
Viccet félretéve: TE töröld meg a lábát, ha bejön!
Ezt minden normális ember így csinálja.
Kutyasétáltatás után, latyakos időben az ajtó mellett közvetlenül ott a vizes rongy, és a kutya lábát szépen letöröljük, miután bejön.
Utána, ha szükséges, meg is mossuk, ezt már a fürdőszobában.
Mennyire kényelmes vagy!
Csak nem várod el a kutyától, hogy a lábtörlőn toporogjon?
Egyáltalán, komoly ez a kérdés, vagy szórakozol?
Először jót röhögtem a kérdésen, aztán rájöttem, hogy komolyan gondoltad.. hát bocs.
Lehet,hogy a Men in black-ben megtörölte a lábát, de hogy neked otthon nem fogja, az elég valószínű..
Nekem mindig van egy törlő készenlétben, azt megtanítottam neki, hogy ne loholjon be a házba, hanem bemegyünk,azt mondom,állj és megvár, míg letörölgetem, ha azt mondom, mehetsz, akkor bemegy.
7 hós westie gazdája
Hihi...aztán jön a húzza le a wc-t maga után :D
Egyébként hidd el, hogy nem olyan nagy dolog, egy olyan kicsi kutyának megtörölgetni a lábát, és még ha esetleg ellenkezik is, majd megszokja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!