Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassam rá a mopszomat...

Hogy szoktassam rá a mopszomat, hogy megtörölje a lábát miután bejött az udvarról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Persze, vegyél neki saját lábtörlőt is!
2009. nov. 3. 15:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Most ezt miért kellett?

Le van szőnyegezve a folyosó és majd ha latyak lesz nem akarom,hogy mindent össze sározzon.

2009. nov. 3. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A kutya nem fogja magától megtörölnöd a lábát.. ha van arra ingerenciád hogy beengedd a házba, akkor töröld is meg a koszos lábát.
2009. nov. 3. 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Hááát, ez sem semmi!

Miért ne mossa meg rögtön?

Viccet félretéve: TE töröld meg a lábát, ha bejön!

Ezt minden normális ember így csinálja.

Kutyasétáltatás után, latyakos időben az ajtó mellett közvetlenül ott a vizes rongy, és a kutya lábát szépen letöröljük, miután bejön.

Utána, ha szükséges, meg is mossuk, ezt már a fürdőszobában.

Mennyire kényelmes vagy!

Csak nem várod el a kutyától, hogy a lábtörlőn toporogjon?

Egyáltalán, komoly ez a kérdés, vagy szórakozol?

2009. nov. 3. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Először jót röhögtem a kérdésen, aztán rájöttem, hogy komolyan gondoltad.. hát bocs.

Lehet,hogy a Men in black-ben megtörölte a lábát, de hogy neked otthon nem fogja, az elég valószínű..

Nekem mindig van egy törlő készenlétben, azt megtanítottam neki, hogy ne loholjon be a házba, hanem bemegyünk,azt mondom,állj és megvár, míg letörölgetem, ha azt mondom, mehetsz, akkor bemegy.

7 hós westie gazdája

2009. nov. 3. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vacsorát ne készítsen neked???
2009. nov. 3. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ha már tud lábat törölni, tanitsd meg fogatmosni, kikefélni a bundáját, megvásárolni magának a kutyakaját és orvoshoz menni egyedül. Szólj ha sikerült, hajrá.
2009. nov. 3. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Hihi...aztán jön a húzza le a wc-t maga után :D

Egyébként hidd el, hogy nem olyan nagy dolog, egy olyan kicsi kutyának megtörölgetni a lábát, és még ha esetleg ellenkezik is, majd megszokja .

2009. nov. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!