Elaltatják hétfőn a kutyám, hogy tegyem ezen túl magam?
Megharapta a szomszéd gyerekét és megfenyegették anyáékat, hogyha nem altatják el feljelentenek stb. Hétfőn jön az állatorvos azóta bőgök :(
Nagyon sajnálom,nagyon szerettem. Nem tudom mit csináljak legyek vele az utolsó napokban, vagy inkább ne? :(
Időpont: ma 23:00
Téma: Kutya
Az üzenet: Majd holnap ráveszem anyát valamire. 4után jön haza majd akkor tudom kicsit puhítani6-ig amíg apa nem jön
Sajnos apa nem meg győzhető,szóval valószínűleg mindegy :(
Ezt írta a kérdező levélben, szóval írhatunk mi bármit.
Akkor ezek szerint megfogadja a tanácsainkat, szóval nem tudom miért mondod, hogy feleslegesen írtunk? A kedves apukát már csak megtudják győzni ketten.
Egyébként nem tartozik a témához és a kérdezőt sem szeretném megsérteni ezzel, de milyen szülő az, aki egy rimánkodó gyereket kitesz ennek? Ha nem lenne más megoldás, még talán meg is érteném, de így...
“Nem tudom mit csináljak legyek vele az utolsó napokban, vagy inkább ne? :( “
Fuh de gyanús, hogy ugyanaz az idióta szórakozik, akinek havonta kell megmenteni a kutyáját az életveszélytől, mert hol tóba esett, hol beszorult, most meg altatni fogják.
(Meg az a kis bukta, hogy egy pont frissen regisztrált emberre ráírt, holott millió jótanácsot kapott. Szerintem csak elfelejtett átjelentkezni, minden trollnak több regisztrációja van.)
"Írta, hogy nem altatják el. De elaltatja sajnos :( Már kihívták anyáék hétfőre."
És miből gondolod, hogy altatni jön?
Barátoméknál is megharapott egy kutya egy gyereket. Az állatorvos karanténba tette egy ideig veszettség miatt megfigyelésre, nem altattak (úgy tudom, hogy bírósági végzésre altathatnak, nem csak úgy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!