Elaltatják hétfőn a kutyám, hogy tegyem ezen túl magam?
Figyelt kérdés
Megharapta a szomszéd gyerekét és megfenyegették anyáékat, hogyha nem altatják el feljelentenek stb. Hétfőn jön az állatorvos azóta bőgök :(
Nagyon sajnálom,nagyon szerettem. Nem tudom mit csináljak legyek vele az utolsó napokban, vagy inkább ne? :(
2018. márc. 8. 21:15
151/152 anonim válasza:
az a kutya karanténba kerül és utána döntenek a sorsáról, de az ilyen harci eb meg is érdemelné, de a tied egy édibédi husky volt...
152/152 anonim válasza:
Most jösz takarózni másokkal gratulálok azt hiszed hogy jaj de te jót tetél mert ezek is ezt csinálták akkor mégse tettem rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!