Elaltatják hétfőn a kutyám, hogy tegyem ezen túl magam?
Figyelt kérdés
Megharapta a szomszéd gyerekét és megfenyegették anyáékat, hogyha nem altatják el feljelentenek stb. Hétfőn jön az állatorvos azóta bőgök :(
Nagyon sajnálom,nagyon szerettem. Nem tudom mit csináljak legyek vele az utolsó napokban, vagy inkább ne? :(
2018. márc. 8. 21:15
121/152 anonim válasza:
Hey, nem úgy volt, hogy nagyanyókánál vagy száműzetésben, és ott a szegedi pusztában neted sincs?
122/152 A kérdező kommentje:
Ki írta, hogy nincs? Eddig is válaszoltam a levelekre, csak már nem érdekel
El akarom felejteni
2018. márc. 11. 19:21
123/152 anonim válasza:
Ő meg egy gyereket öl meg ha nem szedik le róla, de az gondolom nem baj.
Ez már vicc eddig csak fellökte utána már mentő jött most már megölte ez kész vicc.
124/152 anonim válasza:
Hol írta,hogy csak fellökte?
Úgy kezdi, hogy megharapta.
Láttál te már közelről huskyt? Simán kinyír egy felnőttet is, egy gyereknek simán eltörik a karját. De szerintem úgy tört el a karja, hogy elrántotta a kutya, nem?
125/152 anonim válasza:
Képzeld láttam husky jól nevelt husky t aki nem csinálna ilyet mert le van mozgatva fizikailag szellemileg lefárasztás. Volt kutya suliba és kutya oviba is és nem SZAPORITÓTOL vette
126/152 anonim válasza:
Mi van most a kutyával? Írta valaki, hogy megtalálták az orvost is. Több infót nem adnátok?
127/152 anonim válasza:
Nem sikerült semmit intézni. :(
128/152 anonim válasza:
Nekem próbálja adni priviben hogy a kutya a hibás nem nagyon érdekli mi lesz a kutyával
129/152 anonim válasza:
Nekem még mindig nagyon kamuszagú a dolog
130/152 anonim válasza:
Most akkor anyuka/apuka mégsem törölte a listádból a kérdésedet? Vagy miért jársz vissza? Jó nagy kamu, mit ne mondjak! :D Érdekes, hogy miután lebuktál pont akkor jöttél ezzel a sztorival, de ezek szerint mégis ott van még a listádban a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!