Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elaltatják hétfőn a kutyám,...

Elaltatják hétfőn a kutyám, hogy tegyem ezen túl magam?

Figyelt kérdés

Megharapta a szomszéd gyerekét és megfenyegették anyáékat, hogyha nem altatják el feljelentenek stb. Hétfőn jön az állatorvos azóta bőgök :(

Nagyon sajnálom,nagyon szerettem. Nem tudom mit csináljak legyek vele az utolsó napokban, vagy inkább ne? :(

2018. márc. 8. 21:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/152 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként befogadó, hely lenne a kutyának. A gond az, h ha jól értem, nem adják oda.
2018. márc. 9. 16:16
 92/152 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, itt az nem kóser, hogy ez a kérdés kamu. Az elején még harapásról volt, aztán már törésről beszél és mentőről. Aztán az elején még nem is tudtuk, hogy a harapás óta be lett zárva, de miután egy válaszoló a szájába adta a szót, már be van zárva karanténba. Az egész sztori igazából itt lepleződik le, mert ez azt jelenti, hogy a harapás nem mostanában volt, az állatorvos tud róla (hiszen ő rakta karanténba) és ezek után akkor miért menne elaltatni? A karantén lényege pont az, hogy ha nem csinál semmi rosszat, akkor nem altatják el. Az is érdekes, hogy minden más körülmény, ami utólag derül ki az pont ideális ahhoz, hogy komplikálja a helyzetet, nehogy egyszerű megoldás tudjon születni. A kérdező meg persze pont beteg, hogy egész ezen az oldalon tudjon lógni és válaszolni.
2018. márc. 9. 16:24
 93/152 anonim ***** válasza:
100%
Egy mondat még kimaradt: Azt gondolom mondanom sem kell, hogy a kérdező írásstílusa sem arról árulkodik, hogy ő egy 13 éves kislány.
2018. márc. 9. 16:27
 94/152 anonim ***** válasza:
100%
Privát üzenetre válaszol a kérdező. Az anyja "kitörölte a kérdést". Gondolom csak kirakta a kérdései közül így nem látja a válaszokat, az anyja elpaterolta otthonról a nagyanyjához a kérdezőt.
2018. márc. 9. 18:56
 95/152 anonim ***** válasza:
85%
Hát de nem hiszem hogy kamu, ha már itt valaki az anyukájával is beszélt erről. Csak arra nincs magyarázat, hogy miért altatják el inkább ahelyett, hogy másnak aki normálisan jelentkezett a kutyáért odaadták volna?
2018. márc. 9. 19:02
 96/152 anonim ***** válasza:
58%
Valaki vmilyen Szegedes csoportba nem tudja feltenni? Hátha ismeri valaki a kérdezőt vagy családját a leírás alapján, és akkor állatvédőkkel el lehetne vitetni.
2018. márc. 9. 20:37
 97/152 anonim válasza:
100%
Azt kérdezném aki az anyukával beszélt: esetleg ninc smeg ez a beszélgetés felvételen? tudom alapjáraton nem, de én a fontosabb beszélgetéseket rögzítem telefonra, az Ő és a saját védelmem érdekében is. 2, ha anyukával beszélt az illető akkor valószínű kamunak nem kamu, sajnos akadnak olyan családok ahol nagyon dúrván átesnek a ló túlfelére, az is csoda az ilyeneknél hogy suliba járhatnak, nem pedig otthon és magántanár jár hozzá, ő is úgy hogy a kiccsajt badiguard vigyázza a telefonnál pedig tényleg meglehet oldani pl hogy ingyen x számot hív, a többit csak ha feltölti a kártyáját nyilván ezt könyű megoldani, nem adnak neki zsebpénzt hanem mondjuk kaját a suliba azzal a megjegyzéssel h kislányom ha éhes vagy jó az otthoni is víz meg mindenüttt folyik. nyilván anya és apa fel tudnak mobilról menni, de a szüői felügyelet opció minden laptopra beállítható és telepíthető, gondnélkül kiiktatható a facebook, és egyéb ilyen megoldásk. bevallom nemszeretnék vagy inkább úgymondom Örülök hogy nem ezek a szüleim. 2, a törés úgy is bekövetkezhetett hogy mitté fellökte azt a gyereket a kutya, de igen ez a része pcit gyanús, meg hogy hogy is tudhatott átszökni az a kutyus. és itt volt nem 1 ember ki megemlítette, hogy MI a búbánatos fasztkeres egy husky egy kisgyereknél? mert igen kimondom kérdező a huskyhoz te kisgyerek vagy! nézd nekünk 7 kutyánk van, de mivel látáskárosult vagyok, egy husky-t én se mernék bevállalni mert egész egyszerűen felmérem a korlátaim és tudom hogy 1, nemtudnám kellően lemozgatni.2, mert hiába vagyok határozott, ha a kutya rájön hogy engem ki tud kerülni vagy mondjuk úgy a vakságom okán gyorsabban tud reagálni. ezek azok a kutyák akik ha veszélyt éreznek nem gátoltan fognak rá dolgokra akár az emberi kézre sem. ennek ellenére, minden nap fantáziálok hogy leend egy husky- de jó kis kutyus ennyi nézd a diszkoveri csanelt ott tuti van aszánhúzókról műsor vagy juttyubon keresgélj :d így 1 életet se teszel tönkre, mert idézem, anyádéké a végső döntés. nekem meg ez a végső szavam. és remélem akárhogy is alakúl ez a sztori, tanúlsz belőle. ha nem vagy trollinova akkor az egy jó irány hogy kiírtad ért ennyit a dolog hogy megpróbáld nagyon remélem ide iskiíródik hogy hétfőn mi is történt, vagy egyáltalán a kutyával mi történt. nyah erről ennyit.
2018. márc. 10. 02:56
 98/152 anonim ***** válasza:
72%

Ezt irta a kedves kérdező

Szia!

Már megtaláltam. 

Mamáéknál vagyok. 

Majd szerdán kell mennem tudőröngenre akkor jönnek értem. Kb életem végéig szobafogságban vagyok és ugrott a nyári tábor amire 2éve gyűjtök és várok, és mit értem el vele, semmi.Így kérlek hagyjátok abba az írkálást.

Hagyjátok a kérdést.

2018. márc. 10. 06:53
 99/152 anonim ***** válasza:
62%
:(
2018. márc. 10. 08:38
 100/152 anonim ***** válasza:
100%
akk itt már többről van szó mint egy kutya életéről meg kell keresni ezt a ****t.
2018. márc. 10. 10:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!