Elaltatják hétfőn a kutyám, hogy tegyem ezen túl magam?
Megharapta a szomszéd gyerekét és megfenyegették anyáékat, hogyha nem altatják el feljelentenek stb. Hétfőn jön az állatorvos azóta bőgök :(
Nagyon sajnálom,nagyon szerettem. Nem tudom mit csináljak legyek vele az utolsó napokban, vagy inkább ne? :(
Hívj minél több menhelyet, fajtamentést stb... Hátha vkinél van hely. A lényeg, keressetek neki másik gazdát, NE ALTASSÁTOK EL!
Ja, és ne legyen több állatotok.
Ezért kellene szigorítani az állattartást, ne lehessen minden felelőtlen analfabétának putriba, szabad kijárással állata. A szüleidet kellene megbüntetni, nem is értem, harapásnál azért intézkedik a hatóság, nem megegyezés kérdése, szabályszegés, veszélyeztetés történt!! Tessék egy kis néznivaló, ez a felelős állattartás "jobb" helyen:
Első sorban egy kutyaharapás miatt, ha oltva volt a kutya, nem altatnak. Az állatorvos házi karanténba teszi. Ami annyit jelent, két hétig megfigyelik a kutyát a veszettség miatt.
A szomszédod viszont csakis magánvádas feljelentéssel élhet. Ott előadhatja a kárigényét.
Ami viszont kétséges, az a kutya jövője.
Nem garantált, hogy máskor ne szökne el.
A szomszéd is mérgében akár mérgezésig is eljuthat.
Az állatorvosnak a harapás miatt nincs joga egészséges állatot elaltatni, még a szüleid kérésére sem.
Így marad a fajtamentés, vagy gazdakeresés.
Rossz választás volt huskyt bevállalni, hiszen nem könnyű megfelelően tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!