Támogatnád az ebadó ötletét?
Személy szerint, te mint kutyatartó hogyan fogadnád, ha bevezetnék az ebadót a városodban, hogy az ebből befolyó összeget a fel nem szedett kutyakaki eltakarítására fordítsák?
Normális véleményeket kérnék. Köszönöm!
13:11-nak mondm, hogy ennek semmi köze a szaporítókhoz, hiszen budapesten van, nem hiszem, hogy a panelokban sokan kutyát szaporítanak. Ez kutyakaki ügy.
Annak aki azt írta lelövendő a kutya ha a gazdája nem takarítja el a piszkát... hát kapjon már az agyához. A kutyát kéne lelőni?!
Ez a törvény meg már megint rossz megoldás. Azok is fizetnének, akik eltakarítanak a kutyájuk után. Ráadásul jogosan mondhatnák (és szerintem biztos lenne ilyen), hogy akkor ezentúl jusztse takarítom fel, mert fizetek azért, hogy más majd megcsinálja, következésképpen csak több lenne a kaki. Bevallom nem tudom a tökéletes megoldást, de kell, hogy legyen jobb is.
Szerintem ha ez az egész tényleg a kaki miatt van, akkor még annyian se szednék fel mint amennyien most, mert úgy vannak vele, hogy ha már fizetnek érte másnak (ugye ebadó formájában) akkor miért ő szedje fel...
De talán ez inkább a kidobott állatokat védené szerintem, hiszen aki venne egy kutyát, számolnia kellene az ebadóval is. Lehet, hogy többen meggondolnák, hogy tartsanak-e kutyát vagy ne. És ha már az ebadót behajtják akkor már egyúttal lehet ellenőrizni a kutya tartását is. Nem rossz ötlet szerintem. Pro és kontra.
Attól hogy valaki normálisan tartja a kutyáját, hirtelen olyan szituba csöppenhet hogy megterhelő lenne neki az ebadó befizetése. (pl. kirúgják a munkahelyéről)
De attól még a kutyájától nem szívesen válna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!