Így is tudni fogja, hogy őt hívjuk? Vagy ezt az ötletet hanyagoljuk?
Férjemmel pénteken hozunk egy fekete törpe tacsi szukát.
2 név van ami közül nem tudunk megegyezni, hogy melyik legyen.
Nekem a Menta név tetszik és szerintem illene is a kiskutyára. A férjem azzal érvel ellene, hogy nem szeretne ehető dologra emlékeztető nevet adni a kutyának.
Neki a Szuzi név tetszik és meg van róla győződve, hogy az jobban illene a kiskutyára. Nekem ez a név viszont azért nem tetszik, mert túl sablonos/tömegnév.
Arra gondoltunk, hogy akkor mind a 2 nevet fogjuk nála használni. Vagy szerintetek melyik nevet adjuk neki, ha nem jó ötlet a 2 neves módszer?
Szerintem inkább válasszatok egy olyan nevet ami mind2nek tetszik. Szegény kutyus azt se tudná mi van, ha egyszer így hívják, egyszer meg amúgy (szerintem).
Menti? hát eléggé furi, de nem hasonlít kajára
Doli, Mimi, Puki :D vagy mondjuk ha nem ismeritek még annyira a kutyust várjatok, teljen el pár nap és valami olyan nevet adjatok neki ami a személyiségét tükrözi. Pl ha izeg mozog mindig meg ugrál akkor Izi. Érted?
Én is ilyen vagyok hogy nem szeretem a tucat neveket.
Nekem a Menta név nagyon tetszik:) A Szuzi meg nagyon nem.
Az biztos hogy 1 neve legyen a kutyának.
Ha megtalálom a linket ahonnan mi választottunk nevet akkor belinkelem neked.
"Pl ha izeg mozog mindig meg ugrál akkor Izi."
Izí Rájder öcsém, Izí Rájder.:)) Ezen jót nevettem
Visszatérve a témára sztm inkább egyezzetek meg egy harmadik névben, ami mind2őtöknek tetszik.
Köszönöm a válaszokat:)
Valószínű, hogy akkor megegyezünk egy, mind a kettőnknek tetsző névben.
Persze azért kíváncsi vagyok a linkre is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!