Japán akita, dalmata, border collie vagy labrador? Melyiket választanátok?
Marhaság.
Akármekkora kutyát lehet lakásban tartani, ha ki vannak elégítve a szükségletei. Munkatársamnak 3 német dogja van egy 2 szobás lakásban. Egészségesek, boldogok és még a s.ük is körbe van nyalva.
A kicsi kutya kicsapva a kertbe biztos szimpatikusabb... :|
3 német dog?? De szép látvány lehet:)
Dalmatánál maradtam amúgy:)
Köszi a válaszokat:)
Nagyon szívesen! :)
Gyönyörű az a 3 kutya. Szegény nőnek cisztás fibrózis miatt soha nem lehetett gyereke, úgyhogy ő kipótolta ezt a hatalmas, birkatütelmű ebzeteivel. ^^
Nekem is van ilyen ismerősöm, csak ő 5 kistestű kutyát tart és el vannak kényeztetve, mint a fene. Van is velük baja bőven.
#28: Nem érted a lényeget. Nem a kifutóról van szó, ahol mozogni kell. Mozogni kint a réten kell a kutyáknak, meg séta közben. Ha megfelelően emle van mozgatva, akkor meg nem mindegy, hogy hol alszik?
Pontosan.
Mindegy, mekkora a lakás, ha a kutyát kimozgatják, jól etetik, foglalkoznak vele.
Az állatkert pont nem jó példa; egy vadállatnak nincs szüksége emberi közelségre, kapcsolatra. Egy vadállatnak az életterét próbálják leutánozni (már ahol... Én minden tengeri emlőst tartó akváriumot bezárnék, borzasztó ami ott folyik).
Egy kutya boldogsághoz kell egy gazda, táplálék, víz és sok foglalkozás. Egy hajléktalan kutyája is boldog, hiszen a gazdival élhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!