Mi a véleményetek az alábbi keverék kutyákrol? Melyik lenne nekem, ideális melyiket válasszam?
2012. szept. 19. 19:27
1/23 anonim válasza:
attól,függ mihez idális, bármelyik lehet az.
Pl röviszszürő kell?
Nagy kutya,esetleg kis kutya kell?
Házőrző kell?
Semmit nemírtál!
2/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat kérdésem alá,linkeltem be kutyákat
2012. szept. 19. 19:31
4/23 A kérdező kommentje:
felnőtt kell,nem házőrző hanem vadász vagy munkakutya,az a közepes szőr méret. válaszolok irjátok meg,hogy miért pont azt a kutyát választotátok
2012. szept. 19. 19:36
5/23 anonim válasza:
hát akkor 1. mondanám,azért mert személy szerint külsőleg is elvarázsolt :) 2. meg vizslakeverék tehát kitünő vadász kutya lenne.
6/23 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszoloknak.
2012. szept. 19. 19:57
7/23 anonim válasza:
én az utolsó előttit választanám, az barátságos, de mivel még nincs 1 éves ezért gondolom nem az lesz úgyhogy akkor legyen nektek az1.es
9/23 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. szept. 19. 21:00
10/23 anonim válasza:
Én az elsőt választanám a helyedben. Vadászkutya, szép is és olyan nyugodtnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!