Mi a véleményetek az alábbi keverék kutyákrol? Melyik lenne nekem, ideális melyiket válasszam?
2012. szept. 19. 19:27
11/23 anonim válasza:
Csodaszép mindegyik,nagyon jó ízlésed van,én talán a harmadik mellett döntenék,mert nagyon kedves pofija van,vagy a dalmata keverék,ő meg játékosnak tűnik!
12/23 A kérdező kommentje:
ebibaba köszönöm szépen,kedves aranyos tőled.Labrador-beagles vagyok, kitartok 2 faj és keverékeik mellet. 3. eb Bella aki kora,csak tippelt és régota ismerem őt. Hirdetik Bellát 3 éve durván,sokat tok rola.beagle bicolor és fekete labrador a kedvencem
2012. szept. 20. 15:18
13/23 anonim válasza:
Szépek a fekete labradorok,olyanom nekem is volt,de keverékben,most németjuhász keverékeim vannak,az egyik dobermannal,a másik pitbullal van kereszteződve,és olyan cukik:)))))
14/23 A kérdező kommentje:
ismerősőknek németjuhász-husky keverék németjuhász-rotweilerk everék,és 2 db labrador-rotweiler keverékükk van. Bella-t akarom megszerezni 9-10.-es korom óta. 2 labradort akarok
2012. szept. 20. 15:30
15/23 anonim válasza:
Jól teszed,szerezd meg,nagyon szép kutyus!
16/23 anonim válasza:
Ha egyszer nem lesznek már kutyáim,akkor én is valami hasonló,szép keveréket fogok választani!
17/23 A kérdező kommentje:
Kutyás vagyok,és keverék kutyáim gazdisok lettek.Felajánlottak gazdák ingyen elvihetőek németjuhász-rodgesain ridgeback
2012. szept. 20. 15:36
18/23 anonim válasza:
Én Bellát választanám, vagy az ordas német juhászt. Mindkettő gyönyörű, és nagyon tetszenek, szerintem ideális lenne mindkettő hozzád, de mivel Belláról van több infó, nem pedig a nj-ról, ezért őt vinném el.
19/23 A kérdező kommentje:
retrieverből van a legtöbb keverék,vagy a legtöbb gazdátlan kutya. Ezek közül Bellárol van sok infom,de nehéz megszerezni 2 éve akartam,meg lemondtam rola kora miatt.
2012. szept. 20. 19:49
20/23 mrs kiss válasza:
BELLA nagyon szép,látszik,hogy nagyon mosolygós,élénk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!