Hol tudom jelenteni, ha kóbor kutyát látok? Egyik szervezet sem segít, mit lehet tenni ilyenkor?
Beszéltem több állatmentő szervezettel, ebrendésszel, de mindenki ad egy másik telefonszámot, hogy majd ő segít a kutyán, de senki.
Egy nagyon kedves, barátságos németjuhász keverék kutyusról van szó, aki a Gödöllői Tesconál tanyázik hetek óta. Nem tudom hazahozni, mert több állatom is van, de szeretném ha jó helye lenne, rendes gazdiknál.
Mit tehetek érte?
Szia!
Vácra tuti, hogy befogadják, ők nagyon rendesek. Tudom, nem szép dolog, de mondd azt nekik telefonban, hogy Vácott találtad őt, hazahoztad, de nem tudod megtartani, mert már van elég kutyád. Nekem egy rotit sikerült így bejuttatnom, nagyon fájt a szívem, hogy nem tarthatom meg, de kan volt, és épp akkor tüzelt a szukám.
A Zöld Menedék nem fogadja be, ha arra gondolsz. De oda nem is vinném szívesen, csak ha nincs más.
Még próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!