Merő kíváncsiságból közszemlére teszem a kutyámat, szerintetek mi lehet benne? :) Én a német juhászon (ami meg a jellemén nem látszik egyáltalán) kívül semmit nem tudtam egyértelműen felfedezni benne. Talán valami agárfélére tippelek a farkából meg a sebességéből ítélve, de csak nagyon talán.
Kicsit el van hízva a szentem az első képen, amúgy elég atletikus alkat, meg a farka is jobban szokott kunkorodni. 25 kiló körül van a súlya, fénykorában inkább 23-24 volt.
Miért ő biztos keverék amúgy? Én nem látok semmi mást németjucin kívűl :D
2012. szept. 19. 14:27
3/18 A kérdező kommentje:
Eleve feleolyan vastag csak, a szőre is kisebb, alacsonyabb is valamivel, és hát kunkorodik a farka nem kicsit :D Jellemre meg köze sincs a német juhászhoz. Tuti keverék :)
2012. szept. 19. 14:30
4/18 anonim válasza:
létezik ám fekete németjuhász is :))) fajtatiszta [link] (bocsi hogy ilyen oldalon linkelek képet, de hirtelen nem találtam mást :D )
2012. szept. 19. 14:32
5/18 anonim válasza:
az én régi kutyám is ugyan ilyen olt ő tutira német juhász tacskó keverékként látta ma a napvilágot :D
2012. szept. 19. 14:35
6/18 anonim válasza:
jesszusom,mennyire aranyos! :)
Egyébként szerintem is fajtiszta lehet,sok ilyen fajtiszta németjuhászt láttam már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!