Ki milyen fajtát lát bele?
Merő kíváncsiságból közszemlére teszem a kutyámat, szerintetek mi lehet benne? :) Én a német juhászon (ami meg a jellemén nem látszik egyáltalán) kívül semmit nem tudtam egyértelműen felfedezni benne. Talán valami agárfélére tippelek a farkából meg a sebességéből ítélve, de csak nagyon talán.
Kicsit el van hízva a szentem az első képen, amúgy elég atletikus alkat, meg a farka is jobban szokott kunkorodni. 25 kiló körül van a súlya, fénykorában inkább 23-24 volt.
Egész alakos: [link]
Fej: [link]
4 hónaposan: [link]
Mondták már amúgy, hogy munkavonalú német juhásznak elmenne, de biztos van benne valami kisebb, rövidebb szőrű és kunkoribb farkú, bajkeverő természetű állat. Vagy több :D
9 éves múlt most már a vénasszony :)
Ó, amikor ő készült, nem volt még divat a mali, csak könyvekből ismertük a legtöbben :)) Meg nem is olyan hiperaktív, semmi munkakutyás nincs benne, nyugis, nem szeret dolgozni, csak ha látja értelmét... :)
Amúgy valószínűleg sokgenerációs, igen, tulajdonképpen régen lemondtam már arról, hogy kiderüljön, miből van :D Csak kíváncsi voltam, ki mit mond rá, meg is lepett, hogy ennyire tiszta német juhásznak nézi mindenki :) Mikor anyósom először meglátta, nem értette, mit eszek én egy ilyen ronda sakálszerű kutyán :P
A farkába egyszerűen nem tudok bele nyugodni ... Talán azon látszik csak egy laikusnak hogy nem fajta tiszta :D Vagy még azon sem.
Hát nagyon jól sikerült kutya az egyszer biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!