Most komolyan állatkinzó lennék?
Sztem nem vagy állatkínzó, hisz ha a kutyáinak van hol aludni ( házban vagy kint ) kapnak enni/inni viszed őket sétálni törődést velük akkor nincs rossz életük!
Mondjuk a kutyaruhát mellőzném hisz állatok az őskorba sem volt ruháját nem fognak megfázni!!!
Az a baj,hogy akárhogy felöltöztetheted a shih-tzu-t fázni fog.
Nem kintre való fajta. Bár nem értem,hogy a macska lehet bent de a kistestű kutya nem. Mikor shih-tzunak nem hullik a szőre, a perzsának meg k..ra!! Nincs logika a családban. Ha pedig kutyát bentre nem,olyan fajtát kellett volna választani ami kintre való.
Séta,jó minőségű kaja,foglalkozás vitamim MINIMUM amit biztosítani kell. Semmi pluszt nem írtál ezzel. Ez a kutyatartáshoz jár,hogy az igényeiket kielégíted.
De kis kutyát kizárni már nem éppen ideális.
Nyulakról meg ne is beszéljünk,mikor nagyon érzékenyek a hőmérsékletre,könnyen megfáznak.
Állatkínzó nem vagy,csak a kis kutyát és a nyulakat nem tartjátok teljesen megfelelően.
Vízhatlan ruha is átázik egy idő után! Nekünk is vízhatlan van,de 1 óra vizes időben vagy havas időben való rohangálás után átnedvesedik.
Shih-tzu eléggé ember centrikus fajta,tehát neki lelki törés a kint tartás ez fix.
Szomszéddal meg ne mentegetőz,hogy rosszabbul tartja a kutyáit. Lehet rosszabbul,de amíg te sem tartod 100%ra jól szerintem ne másokkal mentegetőzz.
Ha pedig annyira zavarna már rég rájuk hívhattad volna az állatvédőket!
Legalábbis én szomszédom láncon kint tartja a bulldogjait biztos addig mentem volna már,hogy elvegyék tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!