Most komolyan divat lett a pitbull?
Most szaff, vagy pit???
Kb vagy 10 éve divat.
Nem véletlen szaporítják őket annyian.
A szöges nyakörv meg azért kell, mert úgy "keményebbnek" néz ki. Semmi más funkciója.
Most ha valaki jó gazdi akkor csak melegítőben járhat? :DDD Én jó gazdinak tartom magamat, megnevelt kutyáim vannak, és igen, divatos ruhákban járok, sőt, kisminkelve sétáltatom őket. Nincs összefüggés a kettő között. Láttam már olyan kutya kiképző nőt, aki 10/10-es volt, nagyon adott magára, és nagyon is értette a dolgát.
A pitbullt én nem mondanám, hogy divat. Divat a yorkie, abból rengeteget látni, de pitbullt szinte alig látni. Többször látni amstaffot vagy bullterriert. És ne haragudj, de igen nagy arc kell ahhoz, hogy egy két perces jelenetből te leszűrd azt, hogy az a lány nem tud kutyát nevelni. Miért nem kérdezted meg, hogy miért rántotta el? Lehet kaptál volna normális választ.
De egyébként se értem a logikát. Ha egy 15-16 éves lány tart egy kutyát az tuti divat kutya onnantól, vagy mi? :DD
" ne haragudj, de igen nagy arc kell ahhoz, hogy egy két perces jelenetből te leszűrd azt, hogy az a lány nem tud kutyát nevelni."
Ezzel maximálisan egyetértek. Ha valaki filmre venné az életünket, mindegyikünkről össze lehetne vágni egy pár perces videót "A világ legrosszabb gazdija" címmel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!