Miért lett az amstaff és a pitbull ennyire divat?
Pontosan nem lehet tudni, de általában a média miatt, utána meg a "csordaszellem" miatt (a Pityunak is olyan van, nekem is olyan kell).
Szerintem az amstaff meg a pitbull az ilyen rappelős "rosszarcú" klippek miatt lettek népszerűek egy bizonyos réteg számára, illetve a média által szétkürtölt kutyatámadások miatt jött ez a "harcikutya" dolog és sokan így akarnak félelmet és tiszteletet kelteni az emberekben, illetve azt hiszik hogy ők azzal nagyobbak mások szemében hogy szó szerint pórázon rángatnak egy ilyen "félelmetes harciebet".
Mások meg azért szeretik őket, mert szeretetreméltó vigyorgó kockafejek, akiknek a mindenük a gazdi :)
sztem most az american bully a "menő".
csak Mo-n még húzós az ára és nem sok tenyésztő van.
Nekem can egy 2 éves american bully kanom,de még akkor vettük amikor csak amerikai klippekben lehetett látni.
mondhatom minden sétánál minimum 10 ember állít meg hogy "úr isten,kell egy ilyen kutya"
a jelleméről pedig annyit,hogy a gyerekeim locagolnak rajta!
mindenre hallgat,be van tanítva és imádjuk ő a legkissebb fiam.
úgyhogy a divaton kivül is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!