Milyen kutyát választanál 2-3 évre?
Üljön össze a család és közösen válasszatok egy fajtát. Utána körbe kell nézni a tenyésztőknél. Vásárláskor sem csak egy ember menjen.Jó, nem kell az egész családnak, de láttam már olyat is :)
3 év alatt a kutya szépen be fog illeszkedni a napi életetekbe.
Ha az alaszkai az alaszkai malamutot jelenti, akkor heti 2-3 séta mellett sürgősen felejtsétek el, ha csak nem akartok egy nagyon szökős kutyát, aki krátereket ás a kertben, mert halálra unja magát.
Amúgy akkor válasszatok bármilyen kutyát, ha a család többi tagja is tud és akar is vele foglalkozni, miután te elmész egyetemre. Ha nem ez a helyzet, akkor tényleg várj egyetem utánig a kutyavásárlással vagy max. egy öreg menhelyi kutyát fogadjatok be, ahogy már előttem is írták.
Egyébként az egy dolog, hogy az unokatesód alig sétáltatja a nj-t, lehet így is, nyilván nem fog belehalni, de attól még nem ez a legideálisabb neki. Ha meg kutyát vesz az ember, akkor igyekezzen a lehető legideálisabb körülményeket biztosítani a fajtája számára. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!