Milyen kutyát választanál 4 éves ADHD-s gyerek mellé?
Első vagyok. Nyilván léteznek terápiás kutyák, akik tűrik az eszetlen dögönyözést is, de az ki van képezve, hozzáértő gazda van mellette míg gyerekekkel foglalkoznak.
De ilyen kutya nem terem minden bokorban!!!
Nevelési tanácsadó.óvónéni és pszichológus is mondta már,hogy szerintük használna.
Interneten is találtam sok cikket. De kobkrét fajtákat nem említenek.
2.köszi. Megnêz a fajtákat.
:))))) Szerintem még a rottweilert is belehetne venni a második válaszába. Anyám borogass :))
Kérdező, szerintem a gyereked segítői apró testű kutyára gondoltak, bár az is szépen odamarad (sőt!), ha unja a nyomorgatást! Nem hiszem, hogy a kutya a megoldás a gyereked problémájára. Amúgy is te nevelnéd, ilyen hozzáértés mellett ne kockáztasd a gyereked testi épségét!!!
Először is meg kell a gyereket nevelni (a nem szó lexarása nem húzható rá mindenre). Elhiszem, hogy ADHD-s de korlátok nekik is kellenek. Nem érti, mert nem akarja érteni, nem vagy következetes.
Míg meg nem neveled, ne vegyél neki kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!