Milyen kutyát választanál 2-3 évre?
Ezt hol olvastad?
Rengeteget vagyunk télen,nyáron kint. Főleg tavasztól-őszig, csináljuk a kertet,a gyümölcsöst stb.
Én még ilyenről nem hallottam, hogy egy gazdis, meg több gazdis kutya. Mint valami kérhető extra :)
Csókolom, szeretnék venni egy német juhászt, de a több gazdis változatot kérem, mert 2 év múlva gazdacsere lesz :)
Bocs, nem tudtam kihagyni :)
Nekünk német juhászunk volt és egyformán tekintett a család minden tagjára. Mondjuk nem is igazán voltunk gazdik, a kutyát egész életében egy viacolor járdakő érdekelte csupán. Azt rágta és húzta a földön, amikor épp nem aludt, vagy evett. Még sétálni sem akart soha, erőszakkal se lehetett elvinni. Egy ilyen kutya jó lenne...
Írok pár fajtát ami nálam favorit.
Nj,alaszkai,káj,kuvasz. Káj és kuvasz már volt,nj meg uncsiméknak. A kuvasz azért a szívem csücske mert belekapaszkodva tanultam meg járni. Nagy szerelem volt köztünk 😍😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!