Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet ilyet tenni?

Hogy lehet ilyet tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok... Tegnap este bejelentették, hogy kiraktak egy kiskutyát az út közepére. Párom egész éjjel kereste, de nem találta. Majd éjjel visszament oda, ahol kirakták, várta a gazdiját vissza, azt az alja "embert"... és elütötték :(((( Pedig haza akartuk hozni, már annyira beleéltem magam.

Annyira szeretném elkapni azt az állatot, és kibelezni.

Tudom, hoy ez nem olyan kérdés, de nem gyalázat???!!!

2010. jún. 8. 08:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

09:24

Látod ez a gáz, hogy sajnos rengeteg ilyen felfogású ember van, mint Te! Csak ha fele ennyi lenne belőletek, már jobb lenne a helyzet!!!!!

2010. jún. 8. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 09:24 es hogy te milyen érzéketlen vagy!:S

Ja és általában az ilyen emberek mint te szoktak ilyen szívtelen dolgot csinálni hogy kidobnak egy védtelen állatot!:S:S

2010. jún. 8. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
42%

Kedves 09:44-es!

Tudod inkább mi a gáz?Hogy a magadfajtából legalább egy megszületett.És az az egy Te vagy!

Érzéketlen tuskó vagy semmi több.

2010. jún. 8. 10:09
 14/14 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy sajnos itt a többségnek igaza van. Ha nem szereted a mákos gubát, ne edd, de nehogy már én legyek a szar alak, mert szeretem!

Egyébiránt jó lenne felfogni végre, hogy attól, hogy érző emberek sajnálnak egy állatot, nem zárja ki, hogy egy embert is, aki szintén nap mint nap szenved, meghal...

Amúgy meg engedtessék meg beszélni más emberekkel, akiknek van ám szívük is... ezért vagyunk itt. Kérdés, te miért vagy itt.

2010. jún. 8. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!