Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy képes valaki ilyet tenni?

Hogy képes valaki ilyet tenni?

Figyelt kérdés
[link] Felháboritó!!! Csak erős idegzetüek nézzék meg a képet!!! Nekem már akkor lelkiismeret furdalásom van ha véletlen rálépek a kutyám lábára(mindig a nyomomba van) De hogy valaki ilyenre legyen képes!!!! A véleményetekre lennék kiváncsi. Ugyan ezt csinálnám a csajjal.
2010. aug. 19. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
inkább nem nézem meg...
2010. aug. 19. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
ezt nem hiszem el nem normális állat ez a csaj vele is ezt kéne csinálni nem többet csak ennyit dögölne meg!!!
2010. aug. 19. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Erről már volt szó itt, és akkor sokan azt hittük, hogy fake. Sajnos nem az. Elég rosszúl aludtam azon az éjszakán.

Nagyon remélem, hogy a csaj megfizetett valahogy ezért, bár nem hallottam semmit, hogy mi lett a következménye.

2010. aug. 19. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Minek kell ilyeneket belinkelni???? Mit gondolsz, lesz itt valaki aki nem lesz felháborodva??? Tudod hogy mik lesznek a vélemények, akkor meg miért kell az embereket ennek kitenni???? Idegesítő hogy valaki unalomból ilyeneket keres, csak azért hogy 30 ember írja le neki hogy de szörnyű, szegény kutya......
2010. aug. 19. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Wáááááááááááááá. Én is kibuktam. Mondjuk így ránézésre elég szakszerűen csinálta, mármint ez vagy hentes, vagy állatorvos. Amúgy az álatorvosi egyetemen is van élveboncolás, ez a kutya legalább valószínűleg már nem élt.
2010. aug. 19. 14:39
 6/11 anonim ***** válasza:

amikor megnéztem a képeket menten elájultam ! te jó ég... és még van pofája annak a ribancnak még mosolyogni,hogy rohadna le a képe........ (sok káromkodás)

REMÉLEM elnyerte büntetését....az ilyet kéne azonnali akasztásra...nem is ...ugyanezt kéne csinálni vele is mint a szegény jószággal csak még élve !

2010. aug. 19. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Állatorvosnak tanul, vagy inkább tanult, remálem azóta már kirugták az egyetemről.

A 18 éves, állatorvosnak tanuló Anna és a 19 éves, nemzetközi kapcsolatok szakra járó Alisa azt állítják, hogy Anna házi feladatát végezték. Az egyetemi szemináriumra egy preparált csontot kellett vinniük, és Anna – a többi diákkal ellentétben – úgy döntött, hogy mindenben követi a tanár utasításait.

Az egyetem vezetősége sem díjazta a házi feladat végrehajtását. „Nem etikus ilyen sokkoló fotókat közzétenni. Kikérdeztem a diákunkat, aki azt mondta, hogy csak vicceltek, de ez egyáltalán nem humoros. Ilyen feladatot soha nem adtunk a hallgatóknak. Bár anatómiát tanulnak, de csak ellenőrzött körülmények között, az intézet laboratóriumában végezhetik a boncolást” – nyilatkozta az állatorvosi kar dékánja.

[link]

2010. aug. 19. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen. Angolul is azt írják, hogy Állatorvosi Fősulin/egyetemen diáklány. Az a dolguk, hogy boncoljanak. Bár nem értem, miért fotózkodik a tetemekkel. Lehet, hogy direkt provokálni akarta a jónépet.
2010. aug. 19. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja amúgy sok pszichológiai szakkönyvben olvastam már, hogy orvosok/állatorvosok az első pár boncolás után Istennek érzik magukat. És szeretik a világ tudtára adni, hogy a "kezükben van a sorsunk". Úgy néz ki, ez a lány, úgy fejezte ki Isteni felsőbbrendűségét, hogy ilyen képeket készített.
2010. aug. 19. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
hülye kis k*rva aztmondja h mér tett volna rosszat meg h szereti az állatokat akkor nemkéne mellette pozolnia szegény kutyu remélem a KARMA megtalálja
2010. aug. 20. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!