Hogy vagyok képes ilyet álmodni? Normális ez?
Figyelt kérdés
szóval azt álmodtam, hogy álmodok, és abban az "álomban" rájöttem hogy álmodok és amikor meguntam és felakartam ébredni, felébredtem az álmomba, és utána abból az álomból is. vagyis álmomban álmodtam tudatosan. (remélem érthető :DD )ja é sokszor próbáltam már elérni a tudatos álmodást és most sikerült álmomban xD2011. aug. 15. 20:09
1/13 anonim válasza:
apámnak is volt már ilyen álma,és szerintem normális.
2/13 anonim válasza:
Nézz kevesebb Inceptiont! :D
Na, viccet félretéve: szerintem simán előfordulhat, az álomban sok minden megtörténhet. Nekem a legdurvább élményem csak az volt, hogy rájöttem, hogy álmodok. Megpróbáltam befolyásolni az álmot, egy 5-6 másodpercre sikerült, aztán felébredtem.
3/13 anonim válasza:
Ezt nagyon birom,vagyis birtam,en nagyon sokat almodtam tudatosan,mindig tudtam almomban,hogy almodok,es azt csinaltam,amit akartam,aztan egyszer kiakartam probalni az öngyilkossagot,mivel ugy is,csak alom,de akkor felebredtem,es azota nem tudok ugy almodni,pedig nagyon jo volt:-(
4/13 anonim válasza:
én is rengetegszer szoktam tudni, hogy most éppen álmodok, és tényleg jó. tudom is néha befolyásolni. ha pedig valami gáz van, egyszerűen csak öngyilkos leszek és már fenn is vagyok:) nagyon jóóóóó
6/13 anonim válasza:
ilyet én is álmodtam úgy kb. 5 éves kormban többször is, azóta nem nagyon. a tudatos álom meg még csak 1x-2x fordult elő, de irányítani még nem tudtam, sajnos
14f
8/13 anonim válasza:
ilyet már én is csináltam, egy háborúban voltam, és már igen untam ezért egy sortűt elé léptem, és utána kívülről néztem ahogy gurul le a testem a domboldalon (ez már féláloman) xD
9/13 anonim válasza:
Én sokszor szoktam tudatosan álmodni. Havonta 4x-5x. És irányítani is tudom. Nagyon zsír dolog, mikor bármit megtehetsz és létrehozhatsz.
10/13 A kérdező kommentje:
:D nem tudatosan álmodtam, hanem azt álmodtam, hogy tudatosan álmodok.
2011. aug. 16. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!