Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy vagyok képes ilyet...

Hogy vagyok képes ilyet álmodni? Normális ez?

Figyelt kérdés
szóval azt álmodtam, hogy álmodok, és abban az "álomban" rájöttem hogy álmodok és amikor meguntam és felakartam ébredni, felébredtem az álmomba, és utána abból az álomból is. vagyis álmomban álmodtam tudatosan. (remélem érthető :DD )ja é sokszor próbáltam már elérni a tudatos álmodást és most sikerült álmomban xD
2011. aug. 15. 20:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
Álom az álomban nekem is volt már párszor. Meghaltam a mélyebb álomban és álmomban felébredtem , bár az nem volt tudatos xd
2011. aug. 16. 15:23
 12/13 josek válasza:
nekem is volt ilyen, és mondtam is az álmomban hogy ez csak álom, tök fura volt és érdekes
2011. aug. 16. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Álom az álomban nekem is volt, de csak egyszer. Az 4 rétegű volt, és a következő álom mindig úgy kezdődött, hogy az előző álmomban elaludtam... (az elsőnél egy autóban, a másodiknál egy lakógyűlésen, a harmadiknál egy repülsőtéren, és a negyedikből ébredtem fel...)
2011. aug. 17. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!