Egy ember hogy képes ilyet tenni egy másik élőlénnyel? +18!
2010. jan. 14. 22:18
1/54 anonim válasza:
úgy hogy kegyetlenek...mellesleg ellenük az iwiwen tudsz tenni.pillanatnyilag jár körbe az egész országba egy körlevél,mindig az utolsó név után írd oda a sajátodat,és küldd tovább mindenkinek.ha meglesz az 500 név,feljelentik őket.
2/54 anonim válasza:
Legközeleb a JÓ linket a kiegészítésbe tedd!
5/54 anonim válasza:
nekem is azt írja, hogy az oldal nem található
6/54 anonim válasza:
jó régi már ez a fur farm. sajnos megteszik. a fókákkal is. tömegesével. Amúgy ezek a pénzért teszik, és szarnak minden másra.
7/54 anonim válasza:
Ezt akartad linkelni?
Régi is, sarkított is. Nincs valami olyan elrettentő film, ami nem 30 éves?
8/54 anonim válasza:
Utolsó, az Earthlinget láttad már? Nekem nem látszott túl réginek... Amúgy ezen mi van? Én már nem merem megnézni az ilyeneket. :S :S
10/54 anonim válasza:
Atya ég :'(
Ezekkel az emberekkel legalább ugyanezt kéne csinálni. Felháborító, undorító és eléggé depresszív egyszerre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!