Egy ember hogy képes ilyet tenni egy másik élőlénnyel? +18!
Jaj 00:51...
Arra nem gondoltál, hogy nem arról a különbségről beszéltem???
Én a nyestkutya meg a mosómedve közötti különbségre utaltam. Mert állat mindkettő, és mindkettőt egyaránt rossz ha megölik. Minek írsz, ha mindent félrertesz??
Senkinek nem ajánlom, hogy megnézze, én sem tettem.
Szegény keresztlányom egyszer véletlenül megtette, 13 éves volt akkor , teljesen összetört lelkileg, és napokig sírt.
Amúgy a levél valóban egy hoax és semmi köze a peta-hoz.
Csak gondoljatok bele, mit jelent ha aláírsz egy levelet, és elküldöd valakinek aki már úgy is tud róla? Hiszen több éve látható a videó a neten.
Ha a peta tud tenni valamit akkor az aláírásod nélkül is meg fogja tenni,. Szóval csak arra kérnék mindenkit, hogy ne küldözgessétek egymásnak ezt a videót, mert nem tudhatjátok, hogy nem egy gyerek fogja-e megnézni.
és egyébként sincs értelme továbbküldeni ezt a videót, főleg nem az iwiwen.
ha tenni akartok valamit az állatkínzás ellen, akkor ne vásároljatok olyan kozmetikumot, amit állatokon tesztelnek, adakozzatok vagy segítsétek az állatvédők munkáját stb.
én 10 másodpercig sem tudtam megnézni. :"(
nem tudom hogy lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!