Én sem bírtam végignézni. Akik ezt csinálják azok hülyék!!!
2010. jan. 23. 15:33
44/54 anonim válasza:
Megbírtam nézni kményen az első 7 másodpercetp. Én sem értem hogy lehet ilyet tenni...Szerencsétlen állat mit vétett neki...Valaki végig se bírja nézni, az meg örömét leli benne...Ez szörnyűűű!!!:'( :'( :'( :'( :'( Még a válasz írása közben is remegett a kezem...:'(
2010. jan. 23. 17:32
45/54 anonim válasza:
Úgy, hogy ez már nem ember!!!!!!De állat se!!!!!:'( :'(
2010. jan. 23. 17:34
46/54 anonim válasza:
Úgy, hogy az ember nem tisztel senkit-semmit. Még jó, hogy vannak állatok akik "szeretik" az embereket...a kutyáknak is megvan a kellő testi erejük, hogy szétszedjék az embert és sokszor nem értem szerencsétlen állatokat miért nem teszik. Láttam egyszer olyat, hogy egy Pitbullnak a négy lábát és a nyakát szorosan összekötötték, berakták egy kukába és elvitték oda ahol senki se jár, de szerencsére megtalálták az állatvédők és elvitték. Nem értem, hogy képes az ember ilyet tenni a legjobb barátjával, érthetetlen...bezzeg ha az állatok megölik az embereket akkor még az emberek vannak felháborodva, hogy mit tett az állat...pedig az állatnak van igaza...tudom én is ember vagyok, de ez a véleményem.
2010. jan. 23. 21:19
47/54 anonim válasza:
koszonom szepen eszt nem birom nekem az is eleg ha halok sirni egy alloatot mit artanak ezek a szegeny allatok en leg sziveseben lassu fajdalmas kinzast tenek veuk nyomorultak juson minden allat kinzo fajdalmas sorsra vegtelen allatok semit nem tudnak elenuk tenni en nem birom vegig nezni sirnom kell
2010. jan. 23. 22:18
48/54 anonim válasza:
Régebbi: "Hát tényleg nem mindegy, de az állat állat, és ugyanúgy megölik. Én azért nem veszek tudomást róla, mert úgyszem tudok ellene semmit tenni, minke kínozzam magam... :( ;("
Tehát ami ezen a földön él és nem ember, annak a sorsa az, hogy megöljük? Ne játsszunk már istent!
Mi az, hogy nem tud az ember ellene semmit tenni? Valószínűleg ezek sem mókából öldösik őket (pedig vannak ilyenek is... ) hanem busás pénzeket kapnak a bundákat felvásárlóktól. Ha az emberek nem szeretnének méregdrága bundákban villogni mások előtt, ez nem történne. Ennyi az egész.
Egy ismerősömnek egyszer ellopták a német juhászát a kertből. (!) (Nem magyar) Mivel annyira ragaszkodott a kutyához, addig kereste, míg rá nem talált. De akkora már játékmackót csináltak a bundájából...
2010. jan. 24. 00:51
49/54 anonim válasza:
Én sem bírtam végig nézni.Akkor kapcsoltam ki amikor szegény állat teljesen meg volt nyúzva, és még pislogott azzal a kis barna könnyes szemével, és emelgette a kis fejét :((((((((((((((((((((((( Halál az ilyen embereknek,én le tudnám lőni !!!!!
2010. jan. 24. 18:38
50/54 anonim válasza:
Hát szúrjátok ki a szemüket vmivel!!! xD Neeeem csak vicceletem. Utálom az állatkínzást... Éppen annyira, mint az ilyen embereket... Ezt kéne csinálni az összessel!!!!Addig taposnám őket magas sarkúval amíg... Egyszerűen nem kattintok rá az ilyen linkekre, most se néztem meg őket, bár el tudom képzelni :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!