Ilyen egy állatszerető ember? (lent)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én(valódi állatbarátként) nem értem, hogy lehet "lerohadt dögözni" egy szerencsétlen állatot, aki semmit nem ártott senkinek, ráadásul az illető "imádja" őket.
persze, bele lehet kötni másokba.. én is írtam már ide kérdést, a tengerimalacommal kapcs, és másnap újabb kérdésbe be is linkelték a kérdésemet, hogy hogy lehetek ilyen hogy így meg úgy tartom a malacomat.. persze csak egy képet láttak róla, rossz következtetést vontak le és engem szidtak olyanért, amiben nem is volt igazuk.
én is szeretem az állatokat, nagyon, de ha az én anyám viselkedne így hogy apám lába helyett a kutyát műttetné meg akkor én is elhordanám mindennek azt a kutyát..
lehet belekötni a másikba, de ezzel csak saját magadat alacsonyítod le..
Tudjátok, aki esetleg megmondta volna neki, hogy semmi köze az anyjáék pénzéhez vagy hogy hogy beszél a kutyáról, annak a válaszát töröltette(nemcsak az enyémet, hanem még legalább kát válaszolóét).
04:04: Nem arról van szó, hogy választani kell köztük, hanem hogy a szülőknek van SAJÁT pénzük, amit arra költene, amire akarnak, és lányuknak nincs joga beleszólni ebbe!
07:43: Az nem seggkinyalás", ha rosszul, én meg elviszem állatorvoshoz, hogy ne szenvedjen! Itt nem arról van szó, hogy luxus cikkeket vesz neki, hanem, hogy segít rajta!
10:47: Nem, ezzel az a nő és te alacsonyítjátok le magatok, hogy egy védtelen állatot(aki senkinek sem ártott), azért szídtok, mert valaki más segít neki! Akkor már a segítőt kellene szidni, vagy nem? (Ha már minden áron "fröcsögni" akartok valakire.)
És nem nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!