Hogy lehet ilyet tenni?
Nagyon szomorú vagyok... Tegnap este bejelentették, hogy kiraktak egy kiskutyát az út közepére. Párom egész éjjel kereste, de nem találta. Majd éjjel visszament oda, ahol kirakták, várta a gazdiját vissza, azt az alja "embert"... és elütötték :(((( Pedig haza akartuk hozni, már annyira beleéltem magam.
Annyira szeretném elkapni azt az állatot, és kibelezni.
Tudom, hoy ez nem olyan kérdés, de nem gyalázat???!!!

Igazad van teljes mértékben!
Tudod te is nagyon jól,hogy ez sajnos minden napi eset...
Rengeteg ilyen aljas ember él közöttünk akár a sorozatgyilkosok.
Nagyon sajnálom ami a kutyussal történt,szegénynek ez a sors volt megírva talán...:(((((
Reméljük,hogy az a gazember ugyan ezt a bánásmódot kapja vissza az élettől.
Mondjuk majd őt is magára hagyják tehetetlenül öreg korában,egyedül fog szenvedni.
Legalábbis reméljük...
Ráadásul kölyök volt még, előtte volt az élet...
Ezután se akarok venni kutyát, mindig egy elhagyott kutyust akartam magamnak, és most elszállt ez a remény is ezzel a kutyussal.
Ja, azt nem írtam, hogy az egyik mentőemberre morgott is, nem akart odamenni hozzá. Gondolom, mit élhetett át eddig is, ha már ilyen pici korában nem bízik az emberekben.

én nagyon sok szomorú sorsú kutyával találkozom, mert járok ki egy menhelyre, olvasom a híreket. És igen nagyon elkeserítő, hogy ennyi sok féreg van.
De abba biztos vagyok, hogy visszakapja a sorstól.

Utolsó: nagyon szép dolog, amit tettél, bárcsak ilyen emberekkel lenne tele az utca.
Ez az: ha beszabadulnék egy menhelyre, nem egy kutyival jönnék ki, hanem tízzel...

állatb uzik...
nem azt mondom h lehet ilyen csinálni, de most nem dől össze a világ ha meghal 1-2 kutya, 1-2 idegen ember is meghal de mégsem érdekel... ez az élet rendje

9.24-es: nem értem! Nekem férjem van, meg gyerekeim! Tehát nem lehetek homoszexuális! Ráadásul a gyerekeim is hasonlítanak az apjukra! Viszont egy környékbeli állatra sem! Szóval nem értem a jelződet... sajnos.
Ettől függetlenül vidám, szép napot neked, sok mosolyt az arcodra!

Kedves utolsó!
Valóban szerinted ez az élet rendje?
Nem mindegy,hogy természetes úton meghal egy-két állat ill.ember vagy éppen szándékosan ölik meg!
Inkább vagyok állat b.u.z.i,mint mondjuk a hozzád hasonlókat egy pillantásra is méltassam.
Állatban még nem csalódtam,de emberben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!