Allergiás vagyok a kutyusomra, van más megoldás, mint az örökbeadás?
Én inkább orvossal vagy gyógyszerésszel konzultálnék erről, mert nem lehet annyiból megállapítani, hogy XY-nak mi volt a tapasztalata, hogy veled mi lesz.
Pl. nekem tüdőgyulladással nem volt lázam, de még hőemelkedésem se. Másoknak meg jellemzően van, és igen magas. Szóval mindenképp kérdezz meg szakembert.
A kutya esetében én megfontolnám azt, hogy visszaadjam a tenyésztőnek, ha ez semmiképpen sem opció, akkor valami vény nélküli gyógyszert szednék rá - ha durvul a helyzet, akkor pedig (nyilván) valami komolyabbat.
11. vagyok
:(
A terhességgel kapcsolatban mindenképp orvost kérdezz meg! Ne itt a gyakorin!
Az allergiával alapból pedig szerintem informálódj, kérdezz meg még orvost (az antihisztamint pl. receptre írják, háziorvos is például), mármint nyilván az eredmény megvan. De hogy neked is jobb legyen (mert a kutya nélkül is előjöhet), és hogy minél jobban kiküszöböld az életedből az allergéneket, érdeklődj, olvass, bőrgyógyászhoz menj el, nézz utána, hogyan lehet kiküszöbölni a lehető legjobban, és mindezeket megbízható helyen, forrásból. Egyébként biztos vannak olyan fórumok, vagy lehet, hogy ma már inkább facebook csoportok, ahol allergiások beszélgetnek. És hát majd biztos kialakul a dolog, meg hogy mi legyen a kutyussal, nem muszáj ma eldönteni. Tudom, nem vigasz.
Én csak azt nem értem, hogy a szüleid kutyájára hogyhogy nem vagy allergiás?
Sziasztok, gondoltam leírom mi a helyzet. A tünetek egyik napról a másikra elmúltak. Nem értem mi történt, de nagyon boldog vagyok. Össze vissza nyal, játszok, foglalkozok vele és semmi tünet, gyógyszert nem szedek. Hozzászoktam volna? Nem tudom, de semmi bajom és ez a lényeg ;)
Köszönöm mindnekinek aki hozzászólt és segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!