Véresre marta magát a 4 éves kutyánk, reggel még semmi baja nem volt? SoS
Én el nem tudom képzelni, hogy bírod ezt elnézni, hogy szenved szerencsétlen... Csak ülsz és várod a hétfőt??
Tudod, mit tenne egy felelős állattartó? Fogná a kutyát és addig járna orvosról orvosra, amíg nincs meg a megoldás! Nem pedig hagyni szenvedni a fájdalomtól napokig!!!
Elvitte orvoshoz, de nem fogják ránézéssel megállapítani a baját és meg is gyógyítani.
Meg kell várni az eredményeket, és valószínűleg valamilyen terápián kell végigvezetni a kutyát, hogy meggyógyuljon, és az sem két nap lesz. (de remélem hogy mihamarabb rendbe jön)
Nem értem mi bajotok van a Kérdezővel, szerintem kifogástalanul tartja a kutyáját.
Nem vitte rögtön dokihoz, mert épp nagyon messze volt, dugóban, a párja pedig nem tudott csak úgy lelépni a munkából. Persze amint lehetett szaladtak a kutyához.
A kutya a kertben volt, nem megkötve vagy kis helyre zárva egész nap.
Igen, a kérdező nem barátságosan felelt a bunkó kommentekre, miért tette volna? Amilyen a adjonisten... Plusz épp tehetetlen volt az ügyben, nem tud szárnyakat növeszteni.
A kutyát elvitte orvoshoz.
Most várni kell.
Na közben olvastam, remélem minden rendben lesz.
Nem lehet h valamilyen állat csipte meg? Pok, légy (bár az ilyenkor nincs), vagy valamibe belefeküdt (akár szalma?)
De az is lehet hogy valami megcsipte azt elkezdte kirágni, aztán már a sebbe ha bárni bemegy, az irritálja, és psze hogy tovább piszkálja.
Nem tudjátok bekötni a problémás részt hogy ne legyeb szabadon? Macskámnál is be kellett kötni az oldalát mert a szöre meg a levegö is "csipte" neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!