Véresre marta magát a 4 éves kutyánk, reggel még semmi baja nem volt? SoS
Ugy csinaltok mintha a kerdezo bantotta volna a kutyajat...
Meg mi az hogy kib*ssza az udvarra a kutyajat.. ember, tudod vannak akik kinti kutyakat tartanak.
Semmi baja nem volt a kutyanak mikor elment.. ki tudja mi tortent vele :/
Akkor mar dolgozni se menjunk el otthonrol, meg sehova? Mert kutyat tartunk?
Magára hagyom órákra??? Képzeld minden hétköznap magára hagyjuk órákra amíg dolgozunk!!! Szerinted akinek kutyája van az 15évig otthon ül vele és levegőn él??
Komolyan 1-2 embernek ez a támadó stílus...
Külföldről vezettem haza, közben állatorvost hívogattam, a páromat percenként, a szomszédot, hogy mi a helyzet!!!
Sajnos teleportálni még nem tanultam meg!
Aki itt okoskodik mit tett volna a helyemben de komolyan!!??
Persze, miért is nem vágta be egy kennelbe amíg nincs otthon senki, pár órácskára...
Ha nem olyan fajta, amelyik nem lehet a kertben (pl. kopasz kutya, szerintem kabátkában is átfagyna egy idő után) akkor miért ne legyen szabadon?
A 82-es egy bunkó, más kérdéseknél is, ne foglalkozz vele.
Nekem egyértelmű a sztoriból, hogy szereted/szeretitek a kutyát, és megteszitek érte, amit lehet.
Jobbulást neki!
Az alapján amit tudunk ez tényleg Aujeszky-betegség gyanús. Ha ti nem is adtatok neki, valaki dobhatott be neki valamilyen disznóhúst.
Volt már rá példa, hogy boltból hazafelé az utcából valaki csak ismerkedni akart a kutyával és akart beadni a kutyának párizsit vagy ami nálla volt.
Olvasom, hogy hétfőn CT. Ugye megteszed, hogy beírod, mi lesz az eredménye?
Változott valamit a kutya állapota tegnap óta?
Persze, írok majd. Nem tudom, hogy ott azonnali eredmény van, vagy várni kell a kiértékelésre, de írok majd.
Adjuk neki a nyugtatót és így sincs jól. Nagyon zavart, nem is tudom, hogy fogalmazzam meg... Olyan mintha dühkitörései lennének. A gallér rajta van,de mindennek nekidörzsöli magát, vonyít-visít szóval gondolom kiszket neki. Próbáljuk lefertőtleníteni minél gyakrabban hogy el ne fertőzzön, hogy mindennek nyomja neki,de sokszor felénk is agresszív. :( Most be van zárva a krnelbe. Kb már egy gumiszoba van neki.
Fogalmam sincs mi lett vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!