Véresre marta magát a 4 éves kutyánk, reggel még semmi baja nem volt? SoS
Na párom most jött ki vele a dokitól. Nem bolha, nem rüh. Azt mondta a doki valami allergia lesz. Nem kap más kaját, nincs semmi új amire allergiás lehetne. Vért vett, kapott egy gallért és ennyi :(
Vett a párom nyugtatót mert meg van őrülve. Párom bezárta. Ment neki is. :( Félek mi vár otthon :(
Milliom kutya él allergiásan. De egyik percről a másikra olyan allergia, amitől véresre marja magát a kutya, és őrjöng, nem hallottam még.
Megnézte az az orvos alaposan? Netán a bőrére kerülhetett valami.
Nincs rajta semmi. Adtunk neki nyugtatót, nagyon csúnya az egész bőre. Küldtem képeket a volt állatorvosunknak is. Szerinte nem allergia. Hétfőn Pestre megyünk Ct-re.
Igen félek mert szeretem a kutyámat, lehet számodra ez ismeretlen érzés!!!!
"Igen félek mert szeretem a kutyámat, lehet számodra ez ismeretlen érzés!!!!"
Ó nem, drága, én baxom ki az udvarra a kutyám, nem hagyom felügyelet nélkül órákra, pláne úgy, hogy véresre marcangolja magát, segítség órákig semmi, s nem csettelek egész nap a hatalmas bánatomban!!!!
Szerencsétlen kutyád :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!