Autista kisgyerek mellé, be a házba (nem túl nagy ház) milyen kutyát javasolnátok? Napi kétszer tudnám kivinni, meg persze dolgát végezni
Ne haragidj, de ezzel így nem értek egyet. Semmi gondom a menhelyik keverék kutyákkal, a vizsla mellett kettő nekem is az van, bár azok nagytestű nagy mozgásigányűek.Nekik kell a 2000 nm udvar.
szomszédnak keveréke van kistesű, hihetetlen hiperaktív kutya. Ilyen nálunk szóa sem jöhet. Márpedig menhelyen nem fogom tudni megállapítani, hogy milyen a vérmérséklete és az esze. Autista gyerek mellé okos kutya kell,valószínű hordani fogjuk kutyasuliba. Mivel tényleg terápiás célzattal kell. Sajnos a környezetünkben amelyik terápiás kutya, mind nagytestű, főként labrador.
Menhelyes kutyával mondom, hogy ebbe az esetben én nem vállalnék menhelyest.
Bármilyen furcsa szokást, agressziót, berögzülést hozhat magával, ami a legváratlanabb pillanatokban jöhet elő. Tapasztalatból mondom.
Valami gyerekbarát fajtára gondolnék, golden retrieverre például, vagy esetleg spánielre. Viszont egyetértek azzal aki azt írta, hogy ha a mostani kutyáidra nincs időd/tered, akkor az újra sem lesz.
Köszönöm a válaszokat! Bocs, hogy két kutyát megmentettem a haláltól menhelyről és zárt fűtött helyen aludhatnak és 2000 nmen szaladgálhatnak. Milyen igényt nem elégítek ki? Megvan velük a játék, imádnak velünk lenni. Házba nem engedem, baj? Hol itt a gond
Van egy súlyos autista gyerekem, aki mellé igen, benntre jó lenne kutya, megint nem értem hol a gond. A kintiek is minden földi jót megkapnak, mi kellene még??
De egy benti kutya másabb, ezért nem akarnék nagy mozgésigényűt, menhelyit.
Jó, hogy van aki tudja legalább értelmezni a kérdést. A fröcsögőknek meg kívánok egy aztista gyereket.
Egyéként az egyik hozzászólónak: igazából nem terápiás kutyát szeretnék, csak terápiás jellegnek. Már az is terápia itthon, ha látom, hogy egymás mellé fekszenek, vagy megpróbálnak játszani. Hatalmas dolog lenne. Erre gondoltam a kutyát, azért is gondoltam macskára is, csak sajnos őket nem viselem könnyen. Kutyabarátok vagyok.
Golden retrieverre gondoltam én is, de azért nem bánnám, ha kisebb lenne. Nem tudom, nem ismerem a kutyafajtákat. Majd megnézem a küldött honlapot,köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!