Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány méteres kikötőláncot...

Hány méteres kikötőláncot vegyek a kutyának?

Figyelt kérdés
2 hét mulva megyünk nyaralni, és a kutyust is magammal szeretném vinni. Nem tudom hogy milyen állapotban van az apartman kerítése, és ezért gondoltam, hogyha mondjuk olyan helyre megyünk ahova ő nem jöhet, akkor addig kikötném a fához. Szerintetek egy 10m-es jó lesz neki vagy több kell? nem lenne sokat egyedül, max 2 órát
2010. jún. 7. 09:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

10m bőven elég. Ha belegondolok, otthon 3m-es lánsra szoktuk kötni a kutyát, igaz, csak amíg kinyitjuk a kaput vagy ha olyan látogatónk van, aki fél tőle, de két órát simán kibír bárhogy.

Inkább az lehet a probléma, hogy esetleg tönkreteszi a kerítést vagy ilyesmi :)

2010. jún. 7. 09:16
 2/16 A kérdező kommentje:
hát igen, csak ő sosincs megkötve :) nem tudja milyen az, max egyszer volt mikor jöttek az ÉMÁSZ-tól, de addig is tt ültünk mellette :D azért gondoltam hogy ilyen hosszút vennék hogy azért legyen neki szabadsága
2010. jún. 7. 09:24
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
Kikötnéd egy fához???! Szégyelld magad!!! Nem lenne sokat egyedül, max két órát? És éjszaka vele aludnál a fa alatt, vagy mi? Próbálj meg neki inkább keresni valakit, aki vigyáz rá addig, vagy menjetek olyan helyre, ahová lehet vinni kutyát is. De ilyet, hogy kikötöd...
2010. jún. 7. 09:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kiskutya, aki mindent szétrág, szerintem egyszerűbb, ha bent hagyod az apartmanban.
2010. jún. 7. 09:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz, nem fogom itthonhagyni valakinél, szerintem az rosszabb, mintha 2 órát egyedül van, vannak olyan kutyák akik egy életre ki vannak kötve ő meg kb 2 órát lesz... nagy kutya, amstaff, és nem akarom bennthagyni az apartmanba, mert valóban 1 mindent szétrág, 2 ott se lenne nagyobb tere, mint egy 10m sugarú kör...
2010. jún. 7. 09:31
 6/16 A kérdező kommentje:
ja és éjszaka bejönne, meg amúgy el lenne engedve, nem lenne egész héten kikötve, csak ha mondjuk étterembe megyünk, és nem vagyunk ott meg nem jöhet velünk
2010. jún. 7. 09:32
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

mondjuk nem biztos h az apartmannak van akkora kertje...

ahol mi voltunk legutóbb (horvátország) ott akkora "udvar" volt, hogy éppenhogy befért a kocsi.

ha tudod hívd fel az apartman tulaját, vagy keress róla képet, h van e normális udvar...

egyébként a 10 m bőven elég.

jó nyaralást :)

2010. jún. 7. 09:38
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Ja és elsőnek üzenném, hogy van olyan törvény, hogy a kutyát nem lehet 4 méteres láncnál rövidebbre rakni, és nem lehet kikötve egész nap.
2010. jún. 7. 09:42
 9/16 A kérdező kommentje:
nagy kertje van az tuti, látom a képről, csak a kerítésben nem bízom meg, mert ilyen sima drót kerítés a kutyának 2 másodperc hogy szétszedje azért nem akrom csak úgy otthagyni, de akkor 10m-t veszek ha az szerintetek elég köszi :)
2010. jún. 7. 09:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Az amstaff szerintem nem viseli túl jól, ha láncon van.. Bár csak két óra, lehet, ha a ketrechez hozzá van szoktatva, azt jobban bírná. Bent hagyhatnátok az apartmanba, vagy vihetnétek magatokkal a kocsiban és ha olyan étterembe mentek, akkor be is engednék.
2010. jún. 7. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!