Attól lehet baja a kutyának, ha napi 4-5 almát megeszik? (Esetenként 6-7 almát. )
Semmi baja nem lesz,,sőt segít az emésztésében.
Tápokban is vannak olyanok amibe raknak zöldség-gyümölcs darabokat.
Csak a szőlő,és barack,szilva,meggy ,cseresznye,ezek nem olyan jók ,mert felfúvódik a hasuk.
A 20 kilós kutyám is megevett ennyit. Egészséges.
Milyen kuty nőtt ilyen hatalmasra?
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom, nem az enyém, hanem az utcánkban egy családé, keverék, egyébként akita formája van, de bernáthegyi méretekkel.
Van néhány almafájuk, és azzal szórakozik, hogy aki oda mer menni hozzá, annak kidobálja az almákat, hogy labdázzanak vele :) Néhány dobás után mindig megeszi őket :D De azon kívül is láttam már csak úgy felenni a leesett almákat a földről.
Alatta letörnének az ágak xD Hatalmas kutya :)
A tömegét az alapján saccoltam, hogy nekem van egy 58 kg-os (szintén keverék) kutyám, és hmmm... látom a kontúrjait az almázónak az enyém körül, amikor egymás mellé állnak be. Izmosabb is, mint az enyém. Imádom, hogy ilyen szelíd óriás kan kutyus mindkettő :)
Az én gyagyásom csak kidőlt fára mászik utánam - meg tudom érteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!