Lehet baj, hogy ha a kutyának nem esett ki 1 tejfoga?
Pomerániai Törpespicc kutyuom(nyáron múlt 1 éves) tegnap vittem dokihoz oltás miatt és nézte a fogait és mondta ,hogy ki kéne műteni vagy nem tudom már mit mondott és ez az egyetlen tejfoga nem esett ki.Lehet baj?
Mondta ,hogy valami fertőzést vagy mit felszedhet. De szerintem ez egy h"lyeség.. o.O
Mi? Az, hogy nem esett ki egy foga és ki kéne műteni? Igen komoly. De szerintem hülyeség az egész ismerősöm Yorki kutyusának se esett ki vagy 3-4 tejfoga. :D
És már 2 éves asszem..
Második válaszoló :
Igen az tényleg gázos helyzet ,hogy ha eltörik. De épp az ,hogy semmi baja a fogának.
szomszédom kutyája ebbe halt bele... semmi baja a fogának oké...aztán eltört neki a foga, amit a kezdi nem vett észre, csak amikor már az egész pofija fel volt dagadva és 42 fokos lázzal nem bírt lábra állni....
Ha vmit mond a doki, az tuti nem hülyeség. Neki van állatorvosija, nem neked(vagyis gondolom neked nincs, mert akkor nem kéne dokihoz vinned oltás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!