Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől lehet? Ez nagy baj?

Mitől lehet? Ez nagy baj?

Figyelt kérdés

Golden retriever kutyusom van lány és 4 hónapos lesz

kivittük sétálni de észrevettük, hogy nagyon riszálja a hátsóját, mintha kiakarna esni alóla, vagy nem is az ő testrésze lenne

nyilván ez hülyeség, de mitől lehet?

talán mert növésbe van, mert elég gyorsan nő?

másnak is volt ilyen problémája ilyen kutyussal?

2010. jún. 6. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
nem csak örült? Az én kutyám akkor szokta úgy riszálni magát, majd szét esik. Még oldalrafelé megy.
2010. jún. 6. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

lehet hogy diszpláziás a csipője, de én már több retrievernek néztem a hátsóját:) és szerintem mindegyik olyan idétlenül megy és nem hiszem hogy mindegyik dp-s lenne. Az én labim dp-s és ő is nagyon riszálja sétánál, de nála vannak más tünetek is. Nehezebben áll fel fekvésből, és egy kis idő kell amíg bemelegednek az izületek. Valamint az egyik lábára nem nagyon nehezedik rá. Igazából ezt csak röntgennel lehet megállapítani. De én a helyedben adnék neki zöldkagyló tablettát, és a nyáron sokat vinném úszni hogy erősődjenek az izmai.

2010. jún. 6. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket:)
2010. jún. 7. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
ha már itt tartunk hova vihetném úszni?mindenképpen csak szabadtéri-hez?
2010. jún. 7. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az usztatás jó kérdés, mert a legtöbb tó horgásztó és ott nem látják szívesen a kutyákat. Igy marad a duna, mondjuk valami tisztább szakasza de az én kutyám a dunába nem szívesen megy úszni, lehet a sodrás miatt. Van hidroterápia is kutyáknak kb 3000 ft alkalmanként de szerintem ez csak akkor kell ha tényleg van is valami baja a kutyinak.
2010. jún. 8. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!