Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez óriási hülyeség vagy...

Ez óriási hülyeség vagy megéri a kutyáért?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori.Van egy szuka tacsi nagybátyáméknál megkotve es egy kan is szinten megkotve.Még mielott belem kottok a kannak keszul a kennel de a tacsi mindig meglép minden honnan es ugye a kannal nem rakhatjuk egybe.Ezért nagybátyám megkért hogy kerressek jobb helyet neki mert ő is sajnálja szegényt de ha elengednénk elütné egy auto vagy barmi baja lehet.Tehát én kitalaltam hogy haza hozom a panelba de mivel anyu tuti nem engedné ezert azt mondom talaltam egy romos házban kikotve es fazva.Anyu 3 éve latta a kutyust szoval nem hiszem hogy felismerne.A nevet is megvaltoztatnam hasonlora hogy konnyen megszokja de anyu mégse jojjon rá.

Szerintetek nagy hulyeseg vagy a kutya egészségéért és jol létéért megéri?

14/L

Ha valami nem tiszta lécci kérdezz ne támadj le én csak jót akarok

Esetleg valami jobb ötlet?

2018. jan. 16. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

"Amugy meg nem mindenkinek van penze az ivartalanitasra."

Akkor nem kell kutyát tartani, ugyanis egyáltalán nem filléres mulatság (ivartalanítás nélkül sem)!

2018. jan. 17. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Egyesek úgy letámadják szegény lányt,mintha ő tehetne arról,hogy ilyen helyzetben vannak a kutyák,pedig csak megpróbálna jót tenni nekik. (Még ha nem is jó ötlet egy kinti kutyát bent tartani egy anyu mellett,aki nem engedi a kutyatartást. :P) A szándék megvan benne!

A legjobb lenne,ha az ismerőseid között találnál számára (inkább számukra) egy megfelelő,gondos gazdát.

Vagy hirdetni a Facebookon,hogy egy (vagy kettő ha a kannak is keresnétek jobb helyet) kutya gondoskodó gazdit keres.

Szerintem mind a kettővel meg kellene ezt csinálni,mert a nagybátyádéknak így nem való kutya...Tacskó kint,megkötve... Uhhhh...

13/L (keverék büszke tulajdonosa :D)

2018. jan. 17. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Inkább lépj kapcsolatba helyi állatvédő szervezetekkel. Tilos már kikötve tartani kutyát.

Hátha el tudják érni, hogy lemondjanak a kutyákról, és keresnek nekik új gazdát.

2018. jan. 18. 01:18
 14/14 A kérdező kommentje:
A helyi menhelyeken altatnak és ezért nem szeretném.A kannak jo hekye lesz ott mert amint elkerul a szuka elengedik es nappal neha a kennelben lesz. De viszont a szukát nem tehetem ki facebookra mert nem lesz gazdija mert ugyan így letámadnak mint itt.Ezért akarom hazahozni mert innen sokkal konnyebb lesz elajándékozni.
2018. jan. 25. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!