Ez óriási hülyeség vagy megéri a kutyáért?
Röviden a sztori.Van egy szuka tacsi nagybátyáméknál megkotve es egy kan is szinten megkotve.Még mielott belem kottok a kannak keszul a kennel de a tacsi mindig meglép minden honnan es ugye a kannal nem rakhatjuk egybe.Ezért nagybátyám megkért hogy kerressek jobb helyet neki mert ő is sajnálja szegényt de ha elengednénk elütné egy auto vagy barmi baja lehet.Tehát én kitalaltam hogy haza hozom a panelba de mivel anyu tuti nem engedné ezert azt mondom talaltam egy romos házban kikotve es fazva.Anyu 3 éve latta a kutyust szoval nem hiszem hogy felismerne.A nevet is megvaltoztatnam hasonlora hogy konnyen megszokja de anyu mégse jojjon rá.
Szerintetek nagy hulyeseg vagy a kutya egészségéért és jol létéért megéri?
14/L
Ha valami nem tiszta lécci kérdezz ne támadj le én csak jót akarok
Esetleg valami jobb ötlet?
"Amugy meg nem mindenkinek van penze az ivartalanitasra."
Akkor nem kell kutyát tartani, ugyanis egyáltalán nem filléres mulatság (ivartalanítás nélkül sem)!
Egyesek úgy letámadják szegény lányt,mintha ő tehetne arról,hogy ilyen helyzetben vannak a kutyák,pedig csak megpróbálna jót tenni nekik. (Még ha nem is jó ötlet egy kinti kutyát bent tartani egy anyu mellett,aki nem engedi a kutyatartást. :P) A szándék megvan benne!
A legjobb lenne,ha az ismerőseid között találnál számára (inkább számukra) egy megfelelő,gondos gazdát.
Vagy hirdetni a Facebookon,hogy egy (vagy kettő ha a kannak is keresnétek jobb helyet) kutya gondoskodó gazdit keres.
Szerintem mind a kettővel meg kellene ezt csinálni,mert a nagybátyádéknak így nem való kutya...Tacskó kint,megkötve... Uhhhh...
13/L (keverék büszke tulajdonosa :D)
Inkább lépj kapcsolatba helyi állatvédő szervezetekkel. Tilos már kikötve tartani kutyát.
Hátha el tudják érni, hogy lemondjanak a kutyákról, és keresnek nekik új gazdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!