Ez óriási hülyeség vagy megéri a kutyáért?
Röviden a sztori.Van egy szuka tacsi nagybátyáméknál megkotve es egy kan is szinten megkotve.Még mielott belem kottok a kannak keszul a kennel de a tacsi mindig meglép minden honnan es ugye a kannal nem rakhatjuk egybe.Ezért nagybátyám megkért hogy kerressek jobb helyet neki mert ő is sajnálja szegényt de ha elengednénk elütné egy auto vagy barmi baja lehet.Tehát én kitalaltam hogy haza hozom a panelba de mivel anyu tuti nem engedné ezert azt mondom talaltam egy romos házban kikotve es fazva.Anyu 3 éve latta a kutyust szoval nem hiszem hogy felismerne.A nevet is megvaltoztatnam hasonlora hogy konnyen megszokja de anyu mégse jojjon rá.
Szerintetek nagy hulyeseg vagy a kutya egészségéért és jol létéért megéri?
14/L
Ha valami nem tiszta lécci kérdezz ne támadj le én csak jót akarok
Esetleg valami jobb ötlet?
Mert így engedné anyud?
A nagybátyád kutyáit meg kellett volna nevelni, nem is értem mire kell kutya, hogy kikötve legyen, meg kennelben, pláne, hogy tacskót kínzás kint tartani, egyáltalán nem kinti kutya...
Az legalább jó, hogy nem akarjátok összerakni őket, de létezik ivartalanítás is, ami után össze lehet őket engedni, de jobb lenne, ha bent a házban lennének...
Bocsi de én errol nem tehetek ők ugy gondoljak a kutya kintre valo
Abban egyetertek hogy a kan az kinn van mert nyaron a hazaban husol telen meg a hazteton pihizik be se megy aludni. Ő nen a kennelben lesz nem szökik csak hogy nem menjek a szukához. A kennel az addig lesz amig nyitjak es csukjak a kaput.
De most a lényeg hogy megéri átverni anyut hogy találtam a kutyust vagy inkább ne csináljak semmit és kinn fagyjon meg?
"Abban egyetertek hogy a kan az kinn van"
Úgy érzem nincs több értelme veled tárgyalni.
De amúgy sem értem. Ha anyád nem enged kutyát, akkor majd ha hazudsz neki, hogy találtad, akkor engedni fogja? Nem értem, komolyan. Inkább keress állatvédőket, és vigyék el mindkét szerencsétlen kutyát.
Hamvába holt ötlet...
Bevinnél lakásba egy olyan kutyát, amelyik idáig udvaron kikötve élt.Ahol gondolom, napközben mindenki a maga útját járja, míg a kutya egyedül azt csinál, amit akar.
Az édesanyád miért is változtatná meg a véleményét, ha beadod neki, hogy találtad?
Kezdjél el a neten mindenfelé hirdetni, hogy ajándékban odaadnátok a tacsit.
"Amugy meg nem mindenkinek van penze az ivartalanitasra."
Pontosan, és ezért nem mindenkinek való kutya, de ez nem a te hibád nyilván, csak megjegyzem félhalkan. Nagybátyád elég nagy felelőtlen kutyatartó mert ez állatkínzás.
Szerintem egyébként anyukád már azt se fogja elhinni hogy találtad a kutyát, attól mert három éve látta szerintem ki fogja találni, ha más nem rákérdez nagybátyádéknál. Akkor még azért is kapni fogsz hogy hazudtál, a kutya meg repül sajnos. Inkább kezdjétek el hirdetni oldalakon hogy ingyen elvihető jó helyre.
Jézusom.... Ez az egész történet nem jó úgy ahogy van. Ivartalanítani kellene őket, akinek erre sincs pénze (ilyen kistestű kutyánál sokkal olcsóbb) az ne tartson kutyát bakker!!! És ha tacskó bénulása lesz? Vagy felfázik? 10X ennyibe kerül!
És vajon miért szökik? Talán sétáltatni kellene és foglalkozni vele!
Alap, hogy olyan helyre nem viszünk kutyát ahol valaki nem akarja. Jelen esetben anyukád. Hazudozol, ferdítesz, hát mögött próbálkozol... És közben egy kutya életével szórakozol. Mindkettőnek keressetek másik gazdát, és ha megvan az vigye magával. Benti tartással, megfelelő foglalkozással. Üdv, egy tacskó gazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!