SOS Lehet, hogy hülyeség, de nagyon féltem! Lehet tőle baja?
Figyelt kérdés
Kihoztam apukámhoz a 7 éves Yorkim. Sajnos a padlásra felfészkeltek az egerek, és a "plafonból" hullik az egér kaki. A kutyusom ma láttam, hogy valamit eszik, rá szóltam, és abba is hagyta. Ez a hűtő környékénél volt. Pár órával később láttam, hogy van ott pár egér kaki. Lehet,hogy azt ette, de lehet, hogy valami mást. Az lenne a kérdésem, ha egér kalitka evett, lehet tőle valami baja?#Yorki #egér kaki
2017. dec. 2. 15:17
1/5 anonim válasza:
Ne csak a kutyát féltsd, magadat is. Nem valami egészséges ilyen helyen lenni. A kajába, mindenbe belepotyog.
2/5 anonim válasza:
A kutyának nem igazán lesz baja tőle
Viszont Nektek annál inkább
3/5 anonim válasza:
Egy féregtelenítőt azért nyugodtan adhatsz neki,az egér kakijában lehetnek peték vagy férgek is.
4/5 anonim válasza:
Nem lesz tőle baja, ne aggódj. A kutyák hajlamosak mindenféle ürüléket megenni. Ezért is kell őket rendszeresen féregteleníteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat! Már egy ideje elkezdtünk ez ügyben cselekedni!
2017. dec. 2. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!