Szerintetek melyik a szebb? ha nem sikerült belinkelni létszi vki linkelje be kösy
Na hát szépségversenyre egyiket se vidd..és muszáj mindenkinek olyan ízlésének lenni mint neked?
Csúnyák a kutyáid, és utálom az ilyen kis vakarcsokat,akiknek csak apofája nagy, de teljesíteni nem tud, max. ugatni, de rátaposnak, és néz kétfelé.
Ha szereted őket, akkor nem teszel köztük különbséget még csak szépségben sem.egyiket se vidd versenyre, mert azért annyira nem szépek.
Ez az én véleményem, te kérdezted , amire nyilván bárki válaszolhat, és nem kell állandóan dicsérni, főleg nem akkor ha nem is tetszik.Be kell látni, nem mindenkinek tetszenek a kutyáid.Nekem egyáltalán nem.
szerintem mindakettő szép :)
de nem értem miért ír vki olyat pl. hogy s.nyalók...
nem muszály tetszeniük, de ha nem tetszik akkor sem kéne olyan választ adni amivel eléggé meg lehet bántani a gazdájukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!