Szerintetek melyik a szebb? ha nem sikerült belinkelni létszi vki linkelje be kösy
2010. jún. 4. 19:28
2/35 anonim válasza:
ne szépségre menj4hanem arra amelyik ,kedvesebb,okosabb!
3/35 anonim válasza:
Mindkettő iszonyatosan édes kutyi, de a sötétebb aranyosabb szerintem. mondjuk ne szín alapján válassz.:)
4/35 anonim válasza:
Már nagyon unalmas!! Még párszor meg fogod ezt kérdezni!? Szerintem neked nem való kutya ha állandóan csak ezzel foglalkozol! Amúgy meg nekem egyik sem tetszik, sorry, mindenkinek más az ízlése!
5/35 anonim válasza:
Mind a kettő aranyos, te tanulj meg írni mielőtt kutyád lesz. Bocs, de idegesítő.
6/35 anonim válasza:
Már megint ??
Egyszer már elmondtuk a véleményünk ....
Mind a kettő aranyos .
7/35 anonim válasza:
mind a kettő jó csúnya, és undorító...ízlések és pofonok
8/35 anonim válasza:
ezek nem kutyák, hanem lábtörlők,s*gnyalók,kis törölközők..csúnyák, és rusnyák....
9/35 anonim válasza:
na oké, emberek,hogy a kérdező buta, meg nem tud írni helyesen, de egy kutya sem csúnya és rusnya...szerintem pl ők is nagyon édesek attól függetlenül, hogy kicsik.
10/35 anonim válasza:
ismétlés a tudás anyja, vagy mi van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!