Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a szebb?...

Szerintetek melyik a szebb? ha nem sikerült belinkelni létszi vki linkelje be kösy

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 4. 19:28
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
65%
Hányszor fogod még kiírni ezt a kérdést? 2x találkoztunk már vele...
2010. jún. 4. 20:12
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
Nekem egyik sem tetszik. Pedig én szeretem a kistestű kutyákat(is)
2010. jún. 5. 00:54
 13/35 A kérdező kommentje:
nem mind1 hányszor kérdezem meg???!ha nem tetszik ne olvassátok el a kérdést!amúgy köszi a válaszokat akik kedveset és szépet írtak ,akik csúnyát az meg nem érdekel.....kopp írjanak nyugottan leszarom őket......amúgy nem seggny*lók azaz aki ezt írja....hülye fa*zok...!!!!!!
2010. jún. 6. 12:20
 14/35 anonim ***** válasza:
72%
Ki vagy te, hogy másokat leszólj? Nem hinném, hogy olyan értelmi szinten lennél, mint a válaszadók többsége, szóval semmi jogod ahhoz, hogy egy rossz szót is mondj rájuk. Írni se tudsz még te szerencsétlen. -.- Meg miért linkelné be helyetted bárki is, ha a te próbálkozásod sikertelen...? Ha már itt kérdezősködsz, akkor érts már annyira a dolgokhoz, hogy egy rohadt képet be tudj linkelni. (ami ebben az esetben úgy látom véletlenül sikerült...)
2010. jún. 6. 18:24
 15/35 anonim ***** válasza:
Biztos egy 12éves csitri, akiknél most ez a menő:)
2010. jún. 6. 19:59
 16/35 anonim ***** válasza:
A kérdező nem nagyon szeretheti a kutyáját ha mindig csak az érdekli vajon szebb-e másoknál...
2010. jún. 6. 20:03
 17/35 A kérdező kommentje:
Csak feltettem egy kérdést, és nem arra kértelek titeket hogy a kutyáimról ( mert mind a kettő az enyém ) ilyeneket írjatok... Annak aki pedig normális ember módjára válaszolt köszönöm szépen, de sajnos akadnak olyanok is akik bántás képpen írják azt hogy pl. mind a kettő ronda... Ráadásul nem csak őket bántják hanem azt is aki ennek a két szerintem aranyos és okos kutyának gazdája. Vagyis engem!!!Amúgy nem mindegy hogy hányszor kérdezem meg??? Ha nem tetszik ne olvasd el a kérdést!! És főleg ne válaszolj rá!!!
2010. jún. 7. 15:06
 18/35 anonim válasza:
46%

szerintem mindkettő nagyon aranyos, de a felső jobban tetszik :) sajnálom azokat akiknek ízlésficamuk van, mert egyik sem tetszik nekik

nem muszáj tetszeniük,de ha nem tetszik ne írjatok ilyen ocsmányságokat...

2010. jún. 7. 16:16
 19/35 anonim ***** válasza:

Attól hogy valakinek nem ilyen fajta kutyák tetszenek még nincs ízlésficama és nem gonosz. Tükre nem mindegy hogy hányszor teszed fel, mert miattad a fontos kérdések akik segítségre várnak nem fognak látszani.

Amúgy meg nem támadni kéne hanem valamivel igazolni hogy te okos vagy ha állandóan azzal foglalkozol melyik kutya a szebb. Miért olyan fontos ez?

2010. jún. 7. 16:57
 20/35 A kérdező kommentje:
azért mert megszeretném tudni hogy melyiket vigyem szépség versenyre és én csak azt kértem hogy irjátok le hogy alsó vagy felső...nem azt hogy regényt irjatok!ezentúl legyen az hogy alsó,felső,egyik se!
2010. jún. 8. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!