Szerintetek melyik a szebb? ha nem sikerült belinkelni létszi vki linkelje be kösy
2010. máj. 16. 18:03
1/25 A kérdező kommentje:
nektek melyik kéne??
2010. máj. 16. 18:04
4/25 anonim válasza:
Mindkettő,mert látszik,hogy hozzászoktak egymás társaságához és sajnálnám szét választani őket:P
Persze ha Őróluk van szó a képen.
6/25 A kérdező kommentje:
hmmm?ezt az utsót nem értettem
nem akarom őket szétválasztani csak érdekel hogy melyik a szebb
egyébként ez két kutya két külön háztartásba tartozik csak sokat találkoznak :)
és közülük az egyik az enyém és szeretném tudni meik a szebb és kinek tetszik az enyém(persze azt nem mondom meg meik az enyém)
2010. máj. 16. 18:11
7/25 anonim válasza:
hát igazából egyik sem...de ha már választani kell, akkor inkább az alsó.
8/25 anonim válasza:
A felső! :) Hasonló kutyám volt nekem is! :)
9/25 A kérdező kommentje:
mi az hogy egyik sem?
:@
2010. máj. 16. 18:12
10/25 anonim válasza:
Bocs egyik sem. Nem tetszik sem a küllemük sem a méretük. De egy csomó ilyen kutya van a menhelyen, fogadj egyet örökbe, én nem választanék ilyen kutyát. Amúgy meg had legyen már véleményünk! Nem kell azért ilyen fejeket írogatni :@ mert valakinek nem tetszik az ami neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!