Ha az én telkemen befogom a szomszéd kutyát elviszi a sintér?
A gyepmester díjtalanul elszállítja a kóborló!!! kutyát, a szomszédodnak viszont fizetnie kell érte, ha haza akarja hozni.
Nem nagyon értem a szituációt. Szerinted a szomszédod örülne, ha kihívnád a sintért a kutyájához? A kutyának ez egy nagy stressz. Ráadásul mit mondasz a gyepmesternek? Épp most találtad a kutyát és nem tudod kié?
Évek óta tart ez a szomszéddal.
A német juhász kutyája rám támadt, szóltam.
A másik kutyája a kerítésemen nem engedett ki, lekameráztam, szóltam az önkományzatnál.
Kutya biztos kerítésre szólították fel, nem tett meg.
Most új kutyák vannak, ugyan úgy átjárnak, sorra teszik tönkre a kerítést.
Akárhány kutyája volt egyet sem bántottam, nem az állat tehet róla hanem a gazdája.
Éveket foglaltam most egybe tömören, és már kezdem nagyon unni, hogy hozzám jár a kutya és körbe "trágyázza" a szemetes kukám környékét, a kertet, mindent.
A szomszéd az önkormányzatnál dolgozik, hoába jelentem ott elsimítja magának.
A községben nin sem gyepmester, sem közterület felügyelő.
A rendőrségre hiába mennék ahhoz bizonyíték kell, de hiába fotózom, kamerázom le , mi a bizonyíték rá, hogy nem én hivogattam oda magamhoz?
Évekkel ez előtt mikor a német juhász miatt szóltam az önkormányzatban , azt hazudta, hogy én megyek át elengedni a kutyáját, mert rossz színban akarom őt feltüntetni.
Sajnálnám a kutyákat ezért nem bántottam őket akkor sem ha rám támadt, csak védekezek, de ez az én oldalamról olyan, mintha én szándékosan küldeném át a gyerekeim az ő telkére garázdálkodni és az ablaka alá sz..ni.
Nálam itt él a telken belül az édesanyám is, rákos beteg, csontritkulással, ha nagyobb testű kutya megy neki és elesik rossz vége lehet.
A szomszéd bármi féle humánus kommunikáció elől elzárkózik, ha szépen kérem úgy állít be mintha csak egy állandóan zsörtölődő ember lennék aki minden apróság miatt szól.
Pedig nem szólok ha kinn grilleznek és átjön a füst mikor kinn olvasok, nem szólok ha hajnali 4-kor dübörög a zene és a részeg span az udvaron ordibál náluk, mert épp ünnepelnek, nem érdekel ha korán reggel bőgeti a motort.. stb...
Csak a kutya maradjon a saját telkén és ott ugasson amennyit csak arar, nem zavar, ez a dolga, de ne veszélyeztesse az anyám, ne ide sz.rjon.
Az ebtartásnak is vannak szabályai és már kifogytam az egyéb lehetőségekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!