Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szomszéd mindig elengedi a...

A szomszéd mindig elengedi a láncról a kutyáit, azok meg az utcán "bandáznak". Elvitethetem sintérrel a kutyákat?

Figyelt kérdés

A kerítése alacsony, így nem értem miért jut eszébe kiengedni őket a láncról!

És támadósak a kutyái, morognak és ugatnak.

Nem buiztos, hogy megharapnak, de jöttem haza, és ugattak rám, és követtek, meg kerülgettek engem.

Szóval körbe akartak venni!

Elvitethetem a sintérrel a két kutyát?

Nem hiszem, hogy joga lenne bárkinek is az utcára kiengedni felügyelet nélkül két harapós kutyáját!

2014. febr. 11. 09:14
 1/7 anonim válasza:

Miért nem próbálod meg először az emberibb megoldást választani?

Még ha lehetne sem lenne etikus, ha elvitetnéd másnak a kutyáját. Először inkább menj át és próbáld meg kommunikációval megoldani a problémát. Ezért vagyunk emberek, nem?

2014. febr. 11. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Előbb szólj a szomszédnak. Normálisan beszélj vele, nem kell azonnal leordítani a fejét. Aztán ha ez nem használ, akkor a jegyző hatásköre.
2014. febr. 11. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Jogod van magad megvédeni, úgyhogy hívd a sintéreket.Az összes kóbor döggel így járnék el.
2014. febr. 11. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Utolso mondatodban azt irtad, harapos kutyak...elotte viszont azt irtad, nem tudod, hogy harapnanak-e.

Attol hogy morog vagy ugat, nem jelenti, hogy haraposak is.

Szerintem erzik rajtad, hogy rossz ember vagy, ellenszenvbol reagalnak igy rad.

Ne azzal oldd meg,hogy sinterrel elviteted, mert ha elaltatjak, minden kutya elete a te lelkeden fog szaradni.

Beszelj a gazdajaval, hogy felsz a kutyaitol, mert azok utalnak teged.

2014. febr. 11. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Aki láncon tartja a kutyáját és utcai sétával oldja meg a napi mozgatást, annak kétlem, hogy használ bármi normálid kérés.

Szólj neki, hogy tilos törvény szerint utcán szabadon engedni kutyát. Jelezd neki, ha nem oldja meg, hogy ne menjenek ki, videóra veszed és a jegyzőnek bejelented. Pénzbüntetés és chip, oltás ellenőrzésre számíthat.Az utóbbi kettő hiánya szintén zsebbevágó lenne számára.

2014. febr. 11. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Mi elkövettük azt a hibát, hogy szóltunk a szomszédnak, hogy csináljon valamit a problémás kutyájával különben... Mit ad Isten, 2 napra rá kint volt a doki, beadta a kutyulinak a veszettsége elleni oltást (chip akkor még nem volt kötelező) és a család meg adta a hülyét, hogy "jaaa, hogy ezt minden évben kell? Ó.. mi ezt nem tudtunk!"
2014. febr. 11. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
"Kóbor dög" na még egy kutyautáló ebben a témában:/
2014. márc. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!